KOLAPS U BEOGRADU: Autobusi sleteli kod Ikee i na Mladenovačkom putu, trole blokirale centar grada (FOTO)

Novosti online

22. 01. 2022. u 13:19

SNEG u Beogradu da pada od jutros i otežao je saobraćaj u prestonici. Došlo je i do brojnih sudara, a kod Batajničke petlje desilo se čak 8 udesa.

КОЛАПС У БЕОГРАДУ: Аутобуси слетели код Икее и на Младеновачком путу, троле блокирале центар града (ФОТО)

Foto: Instagram/Moj_beo_grad

Kako je objavljeno na Instagram stranici "Moj Beograd" sneg je napravio probleme i vozačima GSP-a. Tako se jedan autobus zaglavio u Žarkovu, nasred ulice, jer nije mogao dalje da nastavi svoj put.

Autobus na liniji 70, koji ide od Bežanije do RK Ikea, sleteo je sa puta, a kako prenose, putnici su dalje morali da nastave pešice.

Kolaps je nastao i u naselju Braće Jerković, ispod crvenog solitera. Kako prenose na stranici "Moj Beograd" nekoliko autobusa ostalo je zaglavljeno u rupi. Takođe, objavljeno je i da je jedan autobus sleteo sa Mladenovačkog puta.

Dva autobusa koja prevoze putnike na liniji 18 proklizala su na uglu Darvinove i Bulevara Peke Dapčevića, dok su se trole zaglavile na uglu Svetogorske i Takovske.

BONUS VIDEO: SNEG USPORIO SAOBRAĆAJ U BEOGRADU: Evo kakva je situacija na ulicama prestonice

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)