BESPLATNE RADIONICE U KC "DORĆOL": Program svake subote tokom januara i februara

J.D.

08. 01. 2022. u 17:06

BESPLATNE radionice za decu i mlade uzrasta od 14 do 19 godina održavaće se svake subote tokom januara i februara u Kulturnom centru Dorćol i prostorijama Galerije "X vitamin".

БЕСПЛАТНЕ РАДИОНИЦЕ У КЦ ДОРЋОЛ: Програм сваке суботе током јануара и фебруара

Privatna arhiva

Ovaj projekat se sastoji iz dva dela i namenjen je mladima uzrasta od 14 do 19 godina.

Prvi deo projekta obuhvata radionice video žurnala, na kojima će mladi imati priliku da dobiju informacije o teorijskim i istorijskim okvirima video arta. Uz pomoć svojih mobilnih telefona naučiće kako da razrade, razviju i izvedu svoje ideje u obliku videa, koji će na kraju programa biti prikazani u okviru galerije KC Dorćol.

Drugi deo projekata obuhvata radionice kaligrafije na kojima će se polaznici upoznati sa kaligrafijom (umetnošću lepog pisanja). Ovog puta program kaligrafije će staviti fokus na izučavanje ćiriličnog pisma i praktičnu primenu stečenog znanja u iscrtavanju stikera, koji najčešće imaju određenu frazu ili kratku izjavu.

Projekat je podržan od strane Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda. Radionice se održavaju u Kulturnom centru Dorćol na adresi Mike Alasa 48, svake subote od 8. januara do 26. februara u periodu od 11 do 15 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)