SVET U 2022. GODINI: Gradonačelnik Radojičić na konferenciji o budućim projektima

J.D.

14. 12. 2021. u 14:41

IZAZOVI i projekti, koji su obeležili godinu za nama, kao i planovi za narednu, bili su tema konferencije "The Economist - Svet u 2022. godini".

СВЕТ У 2022. ГОДИНИ: Градоначелник Радојичић на конференцији о будућим пројектима

Foto Beoinfo

Na skupu održanom u Domun narodne skupštine, učestvovao je gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić.

On je podsetio na realizaciju velikih projekata poput izgradnje beogradskog metroa, sanacije deponije u Vinči, da se nastavlja izgradnja Beograda na vodi, Tiršove 2, a u planu je i izgradnja fabrike za preradu otpadnih voda.


- Grad Beograd je za vreme pandemije znatno napredovao u nekim oblastima. Beograđani sve više koriste digitalne usluge, razumeju njihove prednosti i korist koju imaju od njih. U zajedničkoj analizi sa EBRD-om došli smo do zaključka da je potrebno uložiti 5,6 milijardi evra kako bi se naša prestonica razvijala u ekološkom i održivom pravcu kojem težimo - istakao je gradonačelnik Radojičić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove