JELKE SA BUSENOM ZA SVE VRTIĆE: Vesić najavio novu akciju Fondacije za decu i mlade

Милица Шкорић
Milica Škorić

02. 12. 2021. u 16:56

ZAMENIK gradonačelnika Goran Vesić najavio je još jednu akciju Fondacije za decu i mlade kojom se obezbeđuje oko 300 jelki sa busenom za vrtiće u prestonici. 

ЈЕЛКЕ СА БУСЕНОМ ЗА СВЕ ВРТИЋЕ: Весић најавио нову акцију Фондације за децу и младе

Foto: Pink TV

- Naredne nedelje će svaki vrtić u Beogradu dobiti na poklon od Fondacije za decu i mlade jelku sa busenom, a u februaru ćemo organizovati da zajedno sa JKP "Zelenilo" u dvorištu svakog vrtića ta jelka bude i posađena. Deca će učestvovati u pravljenju ukrasa za svoju jelku a kasnije će zasaditi svoje drvo u dvorištu vrtića.

Vesić je podsetio da je na njegovu inicijativu pokrenuta Fondacija za decu i mlade Beograda i da su prvi kojima je pomoć ukazana bili brat i sestra čija je cela porodica stradala od korone.

- Fondacija je počela sa radom i prva pomoć bila je za Lazara i Mariju koji su izgubili pet članova porodice - kaže on. - Njima su pomogli mnogi dobri ljudi i kompanije, kako bi se izvukli iz ove teške situacije, a mi ćemo im obezbediti popravku kuće i bićemo im na usluzi i dalje, kako bi stali na noge i nastavili život.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)