ISTI TERMINI U OBRENOVAČKOJ BANJI: Zimska sezona kupanja počinje 1. decembra

S.V.

18. 11. 2021. u 13:31

ZIMSKA sezona kupanja u obrenovačkoj "Staroj banji" počeće 1. decembra, u periodu od 13 do 17 časova. Cena karte je 490, a 300 dinara za penzionere čija su primanja niža od 30.000 dinara.

ИСТИ ТЕРМИНИ У ОБРЕНОВАЧКОЈ БАЊИ: Зимска сезона купања почиње 1. децембра

GO OBRENOVAC

Lekovitost banjske vode, termalna voda sa izvorskom temperaturom od 21,5 stepeni koja se dogreva do 40 stepeni veoma je dobra za otklanjanje kožnih bolesti, unutrašnjih tegoba u želucu, sistemu za varenje, zbog čega je ovo mesto u Obrenovcu veoma popularno. Prema rečima direktora JKP "Obrenovac" Milana Marošanina, od decembra prošle godine do kraja oktobra bilo je više od 13.800 kupanja u "Staroj banji".

- Termine od 13 do 17 sati odredili smo tako što smo posmatrali autobuski saobraćaj, odakle ljudi dolaze i koje vreme za kupanje im najviše odgovara - kaže Marošanin. - U novembru je, zbog loše epidemiološke situacije, manje kupača ali očekujemo da će banja uskoro početi da radi punim kapacitetom. Mnogi lekari savetuju našim Obrenovčanima da ne moraju da odlaze u druge banju, već da idu u svoju koja je nadaleko poznata po lekovitim svojstvima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)