OD SUBVENCIJA KUPILI 11 TRAKTORA: Obrenovački poljoprivrednici zadovoljni gradskim konkursom

S.V.

21. 10. 2021. u 18:27

ZAHVALjUJUĆI subvencijama Grada, obrenovački poljoprivrednici nabavili su ukupno 11 traktora i 35 priključnih mašina.

ОД СУБВЕНЦИЈА КУПИЛИ 11 ТРАКТОРА: Обреновачки пољопривредници задовољни градским конкурсом

GO OBRENOVAC

Ratare u naselju Grabovac juče su posetili gradski sekretar za privredu Milinko Veličković i predstanivi opštine.

Prema rečima nadležnih, na ovogodišnjem konkursu koji je raspisao Grad, ukupno 41 poljoprivrednik ostvario je pravo na subvencije. Veličković je istakao da je zadovoljan što sve veći broj poljoprivrednika učestvuje na konkursima.

- Drago mi je što su ljudi zadovoljni gradskim subvencijama, koje su svake godine sve veće. Sledeće godine, očekuje se 300 miliona dinara za subvencionisanje poljoprivrede - istakao je Veličković.

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SAOBRAĆAJKA U BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: Automobilom se zakucao u stanicu, pa pobegao (FOTO)