POČELO GREJANJE: "Elektrane" zvanično, na maksimumu, toplo do 15. aprila

G. N.

15. 10. 2021. u 22:47

GREJNA sezona zvanično je počela u petak. Posle osam dana toplih proba, i velikih problema sa instalacijama u stambenih objektima, koji su deo sistema "Beogradskih elektrana", od petka je pogon upaljen i tako će biti sve do 15. aprila.

ПОЧЕЛО ГРЕЈАЊЕ: Електране званично, на максимуму, топло до 15. априла

Foto N. Fifić

Kako uverava direktor preduzeća Rade Basta, obezbeđena je dovoljna količina energenata.

Sugrađani su, osim hladnih radijatora tokom prethodnih dana imali problema i sa uspostavljanjem veze sa Dispečerskim centrom. Na strpljenju, Beograđanima je u saopštenju zahvalio direktor.

- Hvala svima koji su u proteklih nekoliko dana imali strpljenja da sačekaju nekoliko minuta duže kako bi prijavili reklamaciju. Obezbeđena je dovoljna količina svih energenata neophodnih za stabilno funkcionisanje preduzeća. Beograđani neće osetiti posledice energetske krize koja pogađa svet - naglasio je Basta.

Foto N. Fifić

Period toplih funkcionalnih proba, zaposleni u preduzeću iskoristili su da otklone nedostatke na distributivnoj mreži.

Primera radi, žitelji Vrtlarske ulice u Zemunu nisu se ni danas ogrejali zbog radova na gašenju kotlarnice i povezivanja na novoizgrađeni toplovod. Kako nam je posvedočio jedan od upravnika stambenih zajednica, radnici su na terenu i obećano je da će tokom današnjeg dana, ili najkasnije sutra, početi isporuka toplotne energije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)