SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA AUTO-PUTU ZA ZAGREB: Dve mlade žene povređene, prevezene u Urgentni

Tanjug

01. 09. 2021. u 07:34

TOKOM noći u Beogradu dogodile su se tri saobraćajne nesreće u kojima je ukupno sedam osoba povređeno, od toga dve teže, a za pomoć su se najviše javljali hronični bolesnici.

САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА НА АУТО-ПУТУ ЗА ЗАГРЕБ: Две младе жене повређене, превезене у Ургентни

Foto: Arhiva

Kako je rečeno iz Hitne pomoći, u 00.59 na auto-putu za Zagreb, kod skretanja za Novi Sad, u saobraćajnoj nesreći povređene su četiri osobe, teže dve žene, 31 godina i druga oko 40, a lakše povrede zadobili su još jedan muškarac i žena, i svi su prebačeni u Urgentni centar.

U još dva udesa nije bilo teže povređenih lica.

Noćas je dežuralo 20 ekipa, a bilo je ukupno 116 poziva i 19 intervencija na javnim mestima.

Bilo je više interkliničkih transporta kovid pacijenata, za 24 sata ukupno 50, i njihov broj je u porastu, a kao i svake noći u velikom broju javljali su se hronični srčani bolesnici zbog bola u grudima, asmatičari i hipertenzičari, ali i oni koji su pozivali zbog simptoma prehlade i kovida.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima