NOĆ U BEOGRADU: Hitna pomoć intervenisala 93 puta - najviše poziva zbog stomačnih tegoba i od kovid pacijenata

Tanjug

30. 07. 2021. u 07:48

Hitna pomoć u Beogradu imala je noćas 93 intervencije, od toga 16 na javnom mestu, a u jednoj saobraćajnoj nezgodi u Surčinu oboren je motociklista.

НОЋ У БЕОГРАДУ: Хитна помоћ интервенисала 93 пута - највише позива због стомачних тегоба и од ковид пацијената

Foto. Printskrin

Kako je Tanjugu rečeno u Hitnoj pomoći, noćas je 20 ekipa intervenisalo najviše zbog pacijenata koji su se javljali sa stomačnim tegobama i kovid pacijenata koji su u blagom porastu, a u 1.24 u Surčinskoj kod „Grand kafe“ mlađa muška osoba (19) zadobila je lakše telesne povrede prilikom pada sa motocikla i prevežena je u KBC Zemun.

Kao i prethodnih noći u velikom broju su se javljali i hronični srčani bolesnici zbog bola u grudima, asmatičari i hipertenzičari.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!