KORONA PRESEK: Najnoviji podaci o epidemiološkoj situaciji u Srbiji

Novosti online

29. 07. 2021. u 15:13

NAJNOVIJI korona presek pokazuje da je virusom u poslednja 24 sata zaraženo još 292 osobe.

КОРОНА ПРЕСЕК: Најновији подаци о епидемиолошкој ситуацији у Србији

Foto: V.N.

Na virus korona testirano je 9.236 građana.

Preminula su dva pacijenta.

Na respiratorima je 13 pacijenata.

Podsetimo, glavna poruka jučerašnje sednice Kriznog štaba je da se vakcinaciji mora maksimalno posvetiti pažnja, a što se tiče treće doze razmišlja se o njenom davanju pacijentima koji imaju hronične i teške bolesti.

Dr Zoran Gojković je kazao da broj obolelih u Srbiji raste, da taj broj nije veliki, ali da se očekujemo da će u narednom periodu biti veći.

Dr Darija Kisić Tepavčević,  govorila je o tome da li se očekuje novi talas virusa korona u Srbiji.

- Od ukupnog broja ljudi koji su vakcinisani zavisi kakav će tok imati epidemija - poručila je dr Darija Kisić Tepavčević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!