PRIPREME ULAZE U ZAVRŠNICU: UNIQA osiguranje uz Beogradski maraton

Promo

03. 06. 2021. u 14:28

PRIPREME za organizaciju jednog od najpoznatijih i najmasovnijih sportskih događaja na ovim prostorima – Beogradski maraton, ulaze u završnicu.

ПРИПРЕМЕ УЛАЗЕ У ЗАВРШНИЦУ: УНИQА осигурање уз Београдски маратон

Foto: Promo

U nedelju, 6. juna sa početkom u 08.00 časova, Beogradski maraton po 34. put trčaće se na ulicama glavnog grada Srbije, a prema najavama organizatora sve je spremno da trke za oko pet hiljada prijavljenih takmičara, hiljadu maratonaca i četiri hiljade polumaratonaca, proteknu u najboljem redu.

Na stazama dugim 42 i 21 kilometar dominiraće domaći atletičari, rekorderi i reprezentativci u maratonu i polumaratonu poput Olivere Jeftić, Nore Trklje, Nevene Jovanović, Kristijana Stošića, Milana Mitrovića i nekoliko vrhunskih trkača iz okolnih zemalja.

Sve takmičare i učesnike Beogradskog maratona osigurava UNIQA osiguranje, koje je zvanično osiguranje ovog događaja poslednjih sedam godina. Osim što podržava maraton, ova kompanija će biti zadužena i za dobru atmosferu  i tako učesnicima pružiti dodatni podsticaj da ostvare što bolje rezultate. U sigurno dobrom ritmu trubača i bubnjara, koje će upravo obezbediti UNIQA osiguranje, maratonci i polumaratonci dobiće preko potrebnu podršku sa muzičkih stanica na Brankovom mostu i na Terazijama, u završnici maratonskih trka.

Ovogodišnji Beogradski maraton održaće se pod sloganom "Bez barijera", a prvi put u istoriji neće biti trke zadovoljstva, umesto koje će, shodno sloganu, biti održana šetnja zadovoljstva za osobe sa invaliditetom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni