Данас вас водимо у Бодрум и Мармарис, два божанствена града на Егејској обали Турске. Ова два летовалишта сваке сезоне угосте велики број туриста и љубитеља ове регије, а велика је радост да се први лет у овој сезони ближи, па препоручујемо да уграбите своја места што пре, јер 8. јуна прва група полеће! Ако сте од оних који не воле да устају рано, дивна је вест да је лет из Београда у 12 часова, па ћете на море стићи наспавани и пуни енергије за купање и сунчање.

Вечита дилема при планирању летовања је који хотел изабрати, а да испуни сва ваша очекивања, јер сваки дан на одмору је драгоцен и треба искористити најбоље могуће. Да бисмо вам олакшали ову дилему, представићемо вам два најпопуларнија хотела у Бодруму и Мармарису, у понуди агенције "1 A Travel".

На самој обали Егејског мора, налази се Diamond of Bodrum 5*, као што му и само име каже, хотел који је заиста дијамант Бодрума. Преко пута мале, мирне улице, налази се приватна, пешчано-шљунковита плажа хотела, која се лагано спушта и додирује освежавајуће море. Ако волите одмах да ускочите у морске дубине, ту је и понтонски док, са ког се директно улази у дубоку воду. Хотел има неколико барова, од којих је свакако најинтересантнији онај на крову, са непроцењивим погледом преко плаже, све до јахти које се шепуре уз обалу.

У складу са свим стандардима хотела од 5 звездица, Diamond of Bodrum 5*нуди услугу и садржај одличног квалитета, а запослени ће се увек наћи гостима, да помогну у свакој ситуацији. Из лепо уређених соба пружа се невероватан поглед право на море, и Бодрумски залив препун јахти, гулета и разних других бродића, као и на Бодрумску тврђаву и полуострво, на коме се налазе препознатљиве ветрењаче, незаобилазне туристичке атракције Бодрума. У оквиру самог комплекса су базени за одрасле и децу као и дечији клуб, захваљујући чему ће деца увек бити анимирана и моћи ће да развијају своју креативност са професионалним аниматорима.

Док ваша деца уживају у програму, ви имате прилику да искористите одмор до максимума и опустите се у традиционалном турском купатилу у спа центру, у оквиру ког су сауна, парно купатило и хамам у североафричком стилу, јер након целе године обавеза заслужујете да издвојите време само за себе. Они који ипак воле активности на одмору, могу дан започети у теретани или искористити јединстевну прилику да испробају спортове на води и пробуде адреналин у себи. Diamond of Bodrum 5* са all inclusive услугом пружа све што вам је потребно за удобност у сваком смислу, па и кад је у питању храна. Поред главних оброка, можете се увек послужити чајем, дезертима, ужинама, или у бару предахнути уз освежавајући коктел.

Највећи адут хотела Diamond of Bodrum 5*је одлична локација, на само 15 минута лагане шетње од центра Бодрума. Лепо уређено шеталиште води до централне зоне града, препуне радњи са разноликом робом, коју препоручујемо да купујете уз ценкање. Одлична прилика да истражите један од најлепших градова Турске, јер Бодрум заиста има шта да понуди. Уз обалу се налазе многобројне занимљивости за целу породицу, као и светски познати историјски локалитети који су колевка медитеранске цивилизације. Diamond of Bodrum 5*ће вам у свом пуном сјају пружити базу за обиласке свих прелепих предела овога града, што је за све љубитеље истраживања права радост. Уколико вам све ово звучи примамљиво, још увек је могуће да баш овај хотел буде ваше место под сунцем, и то по цени већ од 499€.

Међу лепотама Мармариса, надомак шеталишта украшеног кафићима и ресторанима, као и свих важних локација у граду, налази се један градски хотел, који се издваја по одличној услузи, Elegance Hotel 5*. Овде ћете засигурно напунити батерије, након што сте током године напорно радили и заслужили да се напокон опустите. Уживаћете на пространој, пешчано-шљунковитој плажи, са дрвеним понтоном, уз ваш омиљени коктел у кафићу, или бару на плажи. Пливаћете у савршено чистом мору, или ћете се можда упустити у неке водене спортове који су у склопу овог хотела. Предахнућете у луксузним собама са погледом на зелену башту, док до вас допире освежавајући мирис мора.

Elegance Hotel 5* се у оквиру свог беспрекорног гостопримства може похвалити алл инцлусиве услугом. Састоји се од три блока, поседује 193 смештајне јединице, два ресторана, а ла царте ресторан и 5 барова. Поред свих уживања у хотелу, треба искусити нешто што је својствено турској култури, а то је турско купатило, односно хамам. Доживећете нешто сасвим ново и осетити оријенталну атмосферу у потпуности.

За опуштање ту су и сауна, ђакузи, парно купатило, масаже и разни третмани лица и тела. Хотел поседује два отворена базена, један са организованим анимацијама и други релакс базен, у мирнијој атмосфери. Од осталих активности које се могу наћи у хотелу ту су: велики број водених спортова, билијар, Плаyстатион соба и разне анимације у току дана и вечери. Уколико са собом водите малишане, неће им бити досадно, јер своје време могу провести у дечијем клубу, базену, на игралишту, или учествовати у разним дневним анимацијама. За први полазак су ту посебне погодности, па се цене за овај хотел крећу већ од 579€.

За још дивних понуда посетите званични сајт туристичке агенције "1 A Travel" или позовите call центар на 011/655 78 00.

(ПР)