ТРОМЕСЕЧНИ КОНКУРС ЗА БЛОГЕРЕ: Путујте и зарадите!

А. М.

11. 04. 2019. у 12:15

ТРОМЕСЕЧНИ КОНКУРС ЗА БЛОГЕРЕ: Путујте и зарадите!

Фото serbianadventures.com/sr

Овај јединствени конкурс омогућиће изабраном кандидату да обиђе више од 200 туристичких дестинација

КОНКУРС за најлепши посао у Србији је отворен и траје до 23. априла у поноћ, а победник ће добити прилику да три месеца путује по Србији, а за то добија месечну плату од 1.000 евра и плаћене трошкове! Његова једина обавеза биће да о путовањима извештава путем друштвених мрежа.

Овај јединствени конкурс омогућиће изабраном кандидату да обиђе више од 200 туристичких дестинација, да ужива у погледу са најлепших видиковаца у Србији, посети најзначајније историјске локалитете, плови рекама, опроба се у адреналинским активностима, учествује у неким од најпознатијих манифестација у Србији…

Прочитајте још - ПОСАО ИЗ СНОВА: Траже човека да путује и испробава храну

- Најлепши посао у Србији траје од 25. маја до 25. августа - каже Бојан Гавриловић из организације Serbian Adventures. - Покренули смо ову акцију са жељом да промовишемо туристичку понуду Србије. Уверени смо да Србија има шта да понуди домаћим и страним туристима и да та прилика није довољно искоришћена. Ово је наш допринос представљању лепота Србије.

На конкурс за најлепши посао у Србији могу да се пријаве грађани Србије, који воле путовање и дружење и умеју да атрактивно и занимљиво извештавају на свим друштвеним мрежама. Пријава на конкурс могућа је искључиво на сајту www.SerbianAdventures.com.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)