ЦРКВА НЕЋЕ ДА ИХ ВЕНЧА: Милијана (21) и Милојко (74) пред свадбу наишли на велику препреку

NovostiOnline

петак, 06. 09. 2019. у 10:56

ЦРКВА НЕЋЕ ДА ИХ ВЕНЧА: Милијана (21) и Милојко (74) пред свадбу наишли на велику препреку

Фото: Принтскрин TV Happy

У селу Пилатовићи, недалеко од Пожеге све је спремно за свадбу Милијане Богдановић (21) и Милојка Божића (74) која ће се одржати сутра, 7. септембра
У селу Пилатовићи, недалеко од Пожеге све је спремно за свадбу Милијане Богдановић (21) и Милојка Божића (74) која ће се одржати сутра, 7. септембра.


Венчаница за младу је спремна, као и свечано одело у којем ће Милојко заблистати, а Милијана једва чека да изговори судбоносно "да" свом 53 године старије изабранику.


- Све је спремно за свадбу! Венчаница одабрана, одело за младожењу је спремно. Милојко суботу чека, колико видим, много опуштенији од мене, ја сам сва устрептала - каже нам узбуђена бивша учесница "Парова", којој је вереник опростио превару с Александром Пожгајем у ријалитију.


Дан пред свадбу какве у Пожеги и Пилатовићима још није било, Милијана и Милојко проверавали су да ли је организација весеља онаква како су они желели, а млада је открила:


- Прва брачна ноћ биће у нашој недавно реновираној кућици у Пилатовићима! Ту ћемо свити наше гнездо.


По ономе што су младенци осмислили, свадба ће почети сутра око подне у Пилатовићима, а после 13 сати младенци ће се из села упутити у зграду општине Пожега, где ће бити одржано грађанско венчање. Црквеног неће бити јер, како каже невеста, СПЦ не одобрава ступање у брак особа са толиком разликом у годинама.


ПРОЧИТАЈТЕ И:  "ЗАДРУГА 3" ВЕЋ УЗБУРКАЛА ЈАВНОСТ: DJ Žex открио новог учесника ријалитија


- Утврдили смо и списак гостију. Милојкова деца неће доћи, али очекујемо његову даљу родбину. Од моје родбине, како очекујем, доћи ће стриц и стрина, родитељи неће, али ће доћи баба и, што је најважније, доћи ће моја сестра - каже Милијана.


Свадба почиње око 16 сати у сали близу центра Пожеге.


(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

TonySoprano

06.09.2019. 11:07

kako ćeš se ti jadno dete za nekoliko godina stideti sebe kad shvatiš neke stvari...ne razmišljaš šta će sutra tvoja deca misliti o tebi...

kosta

06.09.2019. 11:15

Kakva ,prva bracna noc !!? Jel im fali nesto u glavi? Videli i Popovi da imaju mnogo "bracnih noci" na TVu (kao i ostatak Srbije), ali o tome ce Bog, ali crkva ne moze da "producira" u Svetoj tajni Braka na taj nacin. Moze da im pruzi utehu ,ali da saucestvuje sa njima... Bog ce im pomoci ! Hoce li da zovu gledaoce na svadbu ,onda ce svi moci detaljno da pricaju o "prvoj Bracnoj Noci",

Sneki

06.09.2019. 12:45

Milojkova deca neće doći, možda će mu doći unuci. Koga bre briga za dva bolesnika. Sijaju bračno gnezdo, koja glupost

Поп Ђујић

06.09.2019. 13:01

Злослов одступника нека са завидницима и истима остане! Благослов Пресвете Богородице и свих Светих нека вас прате у сваком Богоугодном дјелу! АМИН!!!