ЗАДРУГА 3 ВЕЋ УЗБУРКАЛА ЈАВНОСТ: DJ Žex открио новог учесника ријалитија

Novosti Online

субота, 17. 08. 2019. у 21:13

ЗАДРУГА 3 ВЕЋ УЗБУРКАЛА ЈАВНОСТ: DJ Žex открио новог учесника ријалитија
Иако је било тешко да се после одмора привикне на пословне обавезе које га очекују, власник најгледаније комерцијалне телевизије се већ данас састао будућим учесником треће сезоне хиперријалитија "Задруга"
Након одмора који је провео у Италији, Шпанији, Бротанији и Француској, Жељко Митровић вратио се у Београд како би привео крају припреме за нову телевизијску сезону, у којој је најавио богат садржај и нове формате и игране серије.


Иако је било тешко да се после одмора привикне на пословне обавезе које га очекују, власник најгледаније комерцијалне телевизије се већ данас састао будућим учесником треће сезоне хиперријалитија "Задруга", а о томе је обавестио своје пратиоце на друштвеној мрежи Инстаграм.


Наиме, отац победнице "Задруге 2" Луне Ђогани, познати денсер Гаги Ђогани, данас је потписао уговор са власником ружичасте империје, спреман да постане део треће сезоне најгледанијег ријалитија на нашим просторима.


DJ Žex поделио је на свом профилу на Инстаграму снимак са Гагијем на којем се види како денсер потписује уговор о уласку у "Задругу 3", а ова објава привукла је велику пажњу не само медија, већ и целокупне јавности.


Фото: М. Лабудовић


Прочитајте још: Гаги Ђогани проговорио о Луниним експлицитним сценама


- Није ни ћуран хтео на свадбу, јер је знао шта му се спрема - поручио је Митровић у видеу и додао:


Први радни дан започињем потписивањем уговора са будућим учесницима "Задруга 3" најспектакуларнијег ријалитија свих времена, пре свега због вештачке интелигенције, робота, који ће им бити најбољи пријатељ и најбољи саветник. Потпусивање започињем са неизбежбим представником фамилије Ђогани, представником групе "Funky G", Гагијем Ђоганијем.


Како ће се Гаги снаћи у најгледанијем ријалитију сазнаћемо од септембра, а остаје да видимо да ли ће Жељко на свом профилу открити са којим је још учесницима потписао уговор.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)