Да ли се Жељко Бебек враћа у Бијело дугме? Легендарни певач једном изјавом подгрејао наде фанова

Novosti Online

25. 01. 2020. у 20:14

Адис Гојак, продуцент "Бијелог дугмета" рекао да би они врло радо волели да виде Бебека у својим редовима

Да ли се Жељко Бебек враћа у Бијело дугме? Легендарни певач једном изјавом подгрејао наде фанова

Фото: З. Јовановић

Жељко Бебек, како се чини, радо би се вратио у "Бијело дугме".

- Што сам старији, осећам да се све више приближавамо једни другима. Хоћемо ли поново бити сарадници, не знам, али из дана у дан све више мислим на њих. Чарке и свађе између нас више нису ни важне, све сам их заборавио. Превише је било лепих ствари да бих памтио свађе - изјавио је Бебек за Цдм и додао да и данас радо пева хитове групе.

Адис Гојак, продуцент "Бијелог дугмета", ексклузивно за "Аваз" је рекао да би они врло радо волели да виде Бебека у својим редовима.

- Драго ми је што тако мисли, али прво морамо да договоримо састанак, седнемо и поразговарамо о могућој сарадњи. И пре смо разговарали о тој могућности. Покушавали смо да са њим постигнемо договор у разумним околностима. То је наша жеља и немамо ништа против. Радо ћу се видети с Бебеком и поразговарати с њим о могућој сарадњи - рекао је Гојак и додао, ако до договора дође, да би се први концерти са првим певачем "Бијелог дугмета" могли најесен десити у Сарајеву.

Последњи пут Бебек је с "Бијелим дугметом" наступао 2005. на повратничкој мини турнеји, која је обухватала концерте у Сарајеву, Загребу и Београду.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Brana Mitrović - FLOYD

25.01.2020. 21:59

Željko bilo je DOSTA !!! Pusti sada mlađe da zarade neku kintu. Šetaj unuke, obilazi zemlje, šetaj i hrani se veganski

Kalesu

25.01.2020. 23:59

Istorijat Bijelog dugmeta ja i delim na dva dela: Bebekovski, i post-Bebekovski. I kasniji pevači su odradili dobar posao, ali kada jednu rok grupu prepoznjete po frontmenu na prvi pogled, to ima neko značenje. Čorbu po Bori, Stonse po Džegeru, Kvin po Frediju, a Dugmiće - po Željku Bebeku. Njihove starije pesme su izvodili i kasniji vokali, ali se primetilo da najbolje zvuče uz Željkov glas i stil, prosto, pisane su za njegov vokal.