Ник Кејв одговорио фронтмену београдског бенда The Cave Dogs: Звучиш застрашујуће као ја

NovostiOnline

23. 01. 2020. у 12:52

Ник Кејв одговорио фронтмену београдског бенда The Cave Dogs: Звучиш застрашујуће као ја

AP Photo/KEYSTONE/Ennio Leanza

"Ако ми пошаљеш своју имејл адресу, послаћу ту једну моју стару, као и одело - имам их много - или плаћеног убицу. Нисам сигуран које од та два"
На порталу The Red Hand Files на коме Ник Кејв одговара на питања фанова, освануло је питање Николе Крстића, фронтмена домаћег Nick Cave трибуте састава The Cave Dogs.

Крстић се Кејву представио као јефтини имитатор и упитао аустралијског барда да ли је чуо за њих. Заинтригиран лепо формулисаним питањем, један од највећих песника у музици одговорио је да до сада није чуо за српски састав, али и да је Никола застрашујуће добро скинуо његов глас.

- Гледао сам те на Јутјубу, звучиш застрашујуће као ја. Усавршио си моју посебну везу са Богом и Интонацијом. Заправо, док сам те слушао, моја жена Сузи је ушла у собу, са рукама пуним хаљина и одеће и рекла: "Вау, бејби, звучиш добро". "Хвала, то нисам ја, то је српски уљез". "О, извини", рекла је и изашла из собе. Тако да нешто сигурно радиш добро. Али у праву си да немаш одговарајућу кошуљу. Ако ми пошаљеш своју имејл адресу, послаћу ту једну моју стару, као и одело - имам их много - или плаћеног убицу. Нисам сигуран које од та два.

С љубављу, други Ник - одговорио је Кејв.

Оригиналног Кејва ћемо у Арени гледати у јуну, када поново стиже у нашу земљу.(Телеграф.рс/Balkanrock)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације