ГЛУМИЦА Бранка Катић већ деветнаест година је у браку са продуцентом и редитељем Џулијаном Фарином, са којим има два сина: Луја кога занима режија и Џоа који има талента за глуму.

Прочитајте још: Бранка Катић о браку са Енглезом: Ожениш Српкињу и добијеш три Србина за џабе

Џулијан се заправо не експонира у јавности, а Бранка је својевремено испричала како га је упознала и у њега се заљубила у Лондону. Наша популарна глумица се после филма "Црна мачка бели мачор", Емира Кустурице окренула иностарној каријери.

Ну су тада запазили страни агенти, а тако је упознала и свог супруга. Бранка је током боравка у Лондону отишла на разговор са продуценткињом и тада упознала Џулијана Фарина у ког се одмах заљубила.

Прочитајте још: Бранка Катић за "Новости": Срећна сам када сам недоступна

- Срели смо се једног маја и провели лепо вече с још неколико нових и старих пријатеља. Постојала је нека лакоћа дружења од самог почетка. Сећам се тренутка у којем ме погледао с неизмерним разумевањем кад сам причала колико тешко проживљавам рат, трнци су ме прошли од дубине и топлине тог погледа. Видели смо се још неколико пута, а после пар месеци, сећам се да су образи почели да ми горе, да ли од вина или његовог присуства, питала сам се, а онда напокон себи признала да сам се потпуно заљубила - испричала је глумица својевремено и додала:

- Откако смо се први пут пољубили, било је све баш како волим - снажно и весело, опуштено а нежно. Каже моја пријатељица да је брак трење. Слажем се с њеном теоријом. Само је важно да до трења може да дође. Не постоји чаробна формула за успешан брак. Потребне су абнормалне количине разумевања, стрпљења и толеранције. И треба знати како да даш љубав, а не само да је примаш - рекла је Бранка једном приликом.

Како сама каже, њена кућа је увек пуна и стално јој долазе гости из Србије и иностранства, а супруг Џулијан се често шали како је уз њу добио и "пакет Срба."

"Наша кућа је увек пуна. Када сам се удала за Џулијана, он ме је увек зафркавао како је оженио једну Српкињу, а добио три Србина за џабе. Нас вазда има, не само из Београда већ из целог света", насмејано је изјавила глумица.

(blic.rs)