Ерос Рамацоти тражио сателитску антену и говеђи реп у сафту

17. 09. 2019. у 12:35

Ерос Рамацоти тражио сателитску антену и говеђи реп у сафту

Фото ЕПА

Пред концерт у Штарк Арени, Рамацоти, који је за 25 година каријере продао више од 55 милиона албума широм света, није био претерано захтеван

ИТАЛИЈАНСКА поп звезда Ерос Рамацоти (55) стиже у Београд 24. септембра, где ће у оквиру актуелне турнеје на којој промовише 14. студијски албум "Vita ce n'e", одржати концерт у "Штарк арени".

Рамацоти, који је за 25 година каријере продао више од 55 милиона албума широм света, није био претерано захтеван, па је, као и пре 10 година, када је долазио последњи пут, тражио да у бекстејџу има сателитску антену. Наиме, Италијан је купио мали фудбалски тим који редовно прати, а захваљујући сателитској антени, моћи ће из Београда да посматра шта његови фудбалери раде на тренингу и утакмици.

Организатори његовог концерта у "Штарк арени" додају да ће Ерос у Београд довести своју екипу кувара, али је тражио да са њима буде и један кувар из Србије. Не зна се шта ће тог дана јести, али је могуће да то буде говеђи реп спремљен на посебан начин, јер обожава то јело.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - САЗНАЈТЕ КОМЕ ЏЕНАН ПОРУЧУЈЕ: Прелепа си, срца сламаћеш (ВИДЕО)


Фото Depositphotos


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)