Лепа Брена одговорила на Лукасове прозивке

NovostiOnline

четвртак, 05. 09. 2019. у 15:56

Лепа Брена одговорила на Лукасове прозивке

Лепа Брена, Аца Лукас / Фото: ATA Images

Када боље размислим, уопште ме више не дотиче. Волим само конструктивне критике паметних жена и мушкараца - рекла је певачица
ФОЛК Певач Аца Лукас (50) данима уназад најстрашније је прозивао и вређао своју колегиницу и до скоро добру пријатељицу Лепу Брену (57).


Певачица се у почетку није обазирала на Ацине речи, али је после десетак дана одлучила да проговори о скандалу који је потресао регион.


- Ако узмем у обзир да ме је ове године гледало пола милиона људи на концертима, да сам имала фантастичан албум, много квалитетних наступа, онда ме мишљење појединца уопште не дотиче. Када боље размислим, уопште ме више не дотиче. Волим само конструктивне критике паметних жена и мушкараца - кратко је рекла певачица.


Подсетимо, Лукас је на рачун Лепе Брене упутио бруталне увреде, а све је кренуло после фестивала "Мусиц Wеек" на ком је Аца наступио одмах после своје колегинице чији је наступ окарактерисао као "Циркус Корона".


Лукас је том приликом истакао да је Брена тражила од организатора "Мусиц wеек" фестивала да се никако не сретне са њим.


ПРОЧИТАЈТЕ И: НОВИ ЕСТРАДНИ РАТ: Аца Лукас НАЈСТРАШНИЈЕ извређао Лепу Брену

- Она је злобна, завидна и сујетна. Живи као г*вно, јер због своје болесне сујете доживљава дебакле од људи који сада васиона. Не може да поднесе да је историја, па је, глумећи лажну величину, тражила од организатора да док она не прође, Лукас буде затворен у бекстејџу. Криво јој је што пева пре Лукаса, јер би у супротном певала пред празном пољаном - пише у Лукасовој преписци.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)

Rasa, NS

05.09.2019. 16:33

Brena je samo jedna, najvoljenija i neponovljiva. Posebna... Prvo se poklonis, pa izgovoris njeno ime. Za sve ove decenije Ljubavi i pesme..Sto rece jedan moj drugar - KO NE VOLI BRENU, NE VOLI NI SEBE.

Željko Nešković NASH

05.09.2019. 19:17

Ne bi se trebalo klanjati nikome, sem Svevišnjem! Poštovati, to da;voleti poslušati, i to je O. K., ali klanjati ne!

Dragan

05.09.2019. 19:24

Lukas da zivi jos 10 zivota ne moze dostici niti prestici Brenu. Ona je za ove prostore ikona.Na ovaj prostacki izljev jala i mrznje gos. Brena ne treba uopce da reagira. Njegove rijeci govore sve o njemu.

petar

06.09.2019. 08:46

Vrlo su konstruktivne njene pesme.sitnije cile sitnije ,to miki to, udri mujo u tambure i td.