Александар Вуксановић, познатији као Аца Лукас, најгрубље је извређао колегиницу Лепу Брену.

Наиме, како су медији и раније писали, није тајна да Аца и Брена нису у добрим односима, и док неки сматрају да је разлог за то одлазак Лукаса из "Гранда", други спекулишу да је раздор настао због његове бивше супруге Соње.

Сукоби су били и раније, али међутим сада Лукас на Инстаграму није бирао речи за колегиницу.

Повод је био наступ Лепе Брене на управо завршеном Music Week фестивалу, који је Аца назвао "Циркусом Корона"!

Прочитајте још - МЈУЗИК ВИК ФЕСТИВАЛ: Од романтике до луде фолк журке (ФОТО)

Фолкер је био револтиран што је, како наводи, њен наступ наводно био више медијски пропраћен.

Иако није именовао Брену, јасно је да је мислио управо на њу.

- Хвала на предивној атмосфери, емоцијама и заједничком уживању у музици и добром проводу. Медији, телевизије и пи*ке потплаћене, можете само да ми пљунете под прозор и да вирите из огромне смрдљиве гузице онога ко вас је платио да пишете о ус*аном наступу, као о спектаклу под некаквом рафалном паљбом пиротехнике у фул плејбек извођењу. Било је сјајно! Требало ми је пола сата да разбудим Ушће од срца које се поклања свима, а да ли срца уопште има! И ја сам наступио, било је прилично добро", почео је Лукас објаву на Инстаграму причом о себи, а наставио о Брени:

- Додуше, без ватромета, то јест циркуса! Ми смо више свирали и певали. А ватромете смо оставили за "артисте" и (чуј фарсе) моделе. После циркуса Корона наступио је Аца Лукас, са својим сјајним бендом, и питајте било кога од присутних како је било. После успаванке од "поклоњеног срца свима". Потплаћуј медије да те гурају, а ја ћу овако против тебе, протуво истрошена! Био и ја на Ушћу, и шта? Попи*ао се по твојим јефтиним ватрометима и незграпним играчима, и плејбеком, пошто ти бенд звучи као оркестар преко пута куће "Илије Чворовића". Никада ми ништа нећеш моћи, ни ти нити било ко од вас естрадних протува.

Подсетимо, Аца Лукас такође је недавно испрозивао Брену и оптужио је да није напунила ниједну арену, а камоли две, већ да је прошле године поделила карте.