Овације за Борка и Шамела у „Мадленијануму“ за Дан Египта

Novosti online

26. 07. 2019. у 10:39

Овације за Борка и Шамела у „Мадленијануму“ за Дан Египта
На прослави Националног дана Египта у опери „Мадленијанум“ публика је са одушевљењем поздравила наступ хармоникаша Борка Радивојевића са египатском звездом Шејди Шамелом

Сарадња популарног српског хармоникаша Борка Радивојевића са египатском звездом Шејди Шамелом изазвала је велику пажњу у региону али и у арапском свету, па су се тако двојица музичара појавили заједно на прослави Националног дана Египта у опери „Мадленијанум“ где их је публика поздравила са одушевљењем.

Краљ хармонике извео је сплет српских и египатских народних песама а подршку му је пружио и Шамел који је специјално за ову прилику допутовао из Дубаија, где иначе већ годинама живи.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: НЕПРИЈАТНОСТ НА СНИМАЊУ "УРГЕНТНОГ ЦЕНТРА": Дубравка Мијатовић отерала новинаре- Занимљиво је да, иако смо снимили заједничку песму, први пут заправо свирамо заједно пошто смо све снимке урадили одвојено па су у миксу спојени. Ако реакције на песму буду овакве какве су биле на наш заједнички наступ, бићу пресрећан – рекао је Борко који је са својим колегом и неколико уважених званица, био и специјалан гост на ручку који је поводом сарадње приредио амбасадор Египта у Београду Амр Алгувејли.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације