ЕКИПА "ТВ новости" доживела је у четвртак непријатност на снимању треће сезоне серије "Ургентни центар". Мада смо имали договор са продукцијом "Емоушн" да урадимо репортажу и дочарамо вам део атмосфере са сета, глумица Дубравка Мијатовић нас је спречила у томе. Захтевала је од продукције да нас избаце из студија.

Попут своје јунакиње, "опасне" и џангризаве докторке Саре Коларов, позната глумица имала је посебне захтеве у комуникацији са медијима. Тачније, одбијала је разговор за новине и фотографисање сцена у којима учествује. То нам је предочено већ на улазу, а наша екипа испоштовала је сваки захтев признате уметнице. Међутим, нешто је изненада пошло по злу. У низу хирова које јој је "Емоушн", нажалост, дозволио и очигледно подржао, Мијатовићевој је засметало нешто у ваздуху. Без икаквог повода наредила је да нас избаце са снимања и спрече у обављању посла, за разлику од њених колега, које су нас срдачно дочекале и радо говориле за читаоце "Новости".

Прочитајте још - ДУБРАВКА МИЈАТОВИЋ ОТКРИЛА ПРАВУ ИСТИНУ О СЕБИ: Због чега сам престала да играм у "Срећним људима", шта сам рекла уредницима Плејбоја и зашто ништа не демантујем

Дубравка је од почетка каријере позната по незгодној нарави. После напуштања серије "Срећни људи", ни са екипом комедије "Паре или живот" није успела да пронађе заједнички језик, па је и одатле елиминисана.

Овакав гест глумице, хировит и далеко од лепог и културног понашања, толерисање продукције и "жртвовање" медија због нечијих каприца нису добра формула професионалног односа, лепог васпитања и уљудности.