За јубиларни Егзит већ се пријавило 17.000 фанова из целог света

Танјуг

16. 07. 2019. у 17:28

За јубиларни Егзит већ се пријавило 17.000 фанова из целог света

Фото Д.Дозет

Организатори очекују идућег јула на Петроварадинској тврђави неке од најзначајнијих музичких извођача данашњице
За само неколико дана откако је почела регистрација за ново, 20. издање "Егзит" фестивала идућег јула, првих 17.000 фанова из целог света већ се пријавило за улазнице.

Овако снажан старт и прве бројке организаторе не чуде много, будући да следеће године "Еxит" фестивал слави две деценије постојања.

"Под симболичним слоганом Еxит 2.0, један од најзначајнијих светских фестивала означава почетак своје нове ере, којим најављује бројне иновације у свим областима свог деловања", истичу организатори.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ -Сплићанка носила српску, а Новосађанка хрватску заставу

Очекују да ће се идућег јула на Петроварадинској тврђави окупити неки од најзначајнијих музичких извођача данашњице, као и одабрана имена која су креирала дводеценијску историју фестивала.

Имајући у виду корене настанка фестивала, поред музике, и друштвени активизам ће бити у првом плану, са значајним пројектима локалног, регионалног и глобалног нивоа, најављује "Егзит" тим.

Организатори очекују да ће укупан број пријављених за прве серије улазница надмашити претходне године, због чега је већ сад извесно да ће јубиларно издање забележити највеће интересовање откако "Егзит" постоји.

Будући да се ради о годишњици, многима ће регистрација бити и најсигурнији пут до улазнице, јер се очекује да ће целе серије улазнице нестајати раније него икад пре.

Пријављивање за најповољније улазнице и даље је у току, а сви који се региструју могу потенцијално да освоје и додатне улазнице, туристичке пакете, бекстејџ искуства и многе друге вредне награде.

Улазнице ће на јесен бити пуштене у продају, а сви који желе до њих пре свих могу да се пријаве на следећем линку:.

Овогодишњи "Егзит" фестивал одржан је од 4. до 7. јула на Петроварадинској тврђави у Новом Саду, окупивиши готово 200.000 људи из преко 90 земаља широм света, уз рекорд посете који је био оборен већ на самом старту са преко 56.000 људи.

Тврђаву је посетила плејада значајних извођача као што су: The Cure, Greta Van Fleet, The Chainsmokers, Dimitri Vegas & Like Mike, Skepta, Carl Cox, Jeff Mills и стотине других.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације