ПОГЛЕДАЈТЕ: Руси направили филм о Симпсоновима, ова породица код њих није комична већ - депресивна (ВИДЕО)

В. Н.

петак, 12. 07. 2019. у 06:47

ПОГЛЕДАЈТЕ: Руси направили филм о Симпсоновима, ова породица код њих није комична већ - депресивна (ВИДЕО)

Фото Јутјуб принтскрин

Приказани су моменти породичног насиља између Хомера и Марџ, Барт је хероински зависник, а Лизу хапсе полицајци због свирања саксофона на улици

РУСКИ аниматор који се представља псеудонимом Ленивко Квадратјић аутор је филма "Шимпшони" у ком је ликове преузео из чувених "Симпсонових", али је причу обојио у сиве тонове. Сваки детаљ који је у уводној шпици "Симпсонових" комичан, овде је изразито депресиван. Приказани су моменти породичног насиља између Хомера и Марџ, Барт је хероински зависник, а Лизу хапсе полицајци због свирања саксофона на улици.

Прочитајте још - После 30 година најзад откривено зашто су ''Симпсонови'' жути

За "саундтрек" је одабрана чувена тема "Едерлези", то јест, верзија Горана Бреговића из филма "Дом за вешање".


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

Багериста Багер

12.07.2019. 08:09

Могли сте да напишете да је чувена верзија Ђурђевдан а не Дом за вешање...мало је морбидно

А.Илић

12.07.2019. 09:53

Нити чујем да причају руски нити је текст руски ??

Горан

12.07.2019. 13:48

Овакав филм веома сликовито показује стање у кризним породицама у Америци (САД), у предграђима великих градова Америке где је већина рођене деце ванбрачна а метамфетамин разара становништво. Иначе Руси не пишу латиницом. Неколицина ових речи нису руске. Не чујем руски језик. Откуд идеја да је неко иза неког псеудонима, у ствари Рус? Ово ми више личи на Пољску?

RYGEL XVIII

12.07.2019. 14:03

Eksterijei i enterijeri su tipično sovjetski, ali je tekst na ČEŠKOM (samo nekom čudnom verzijom) ! Ko zna čije je ovo maslo, ali oslikava prirodu društva u zemlji kojom vlada naš "veliki prijatelj" germanofil i kroatofil WWP i njegova ekipa tajkuna-oligarha, "službi" i popova+hodža+lama+RABINA (a ti su 100% njegovi)!