ВОДИТЕЉКА Деа Ђурђевић, која је доживела тешку саобраћајну несрећу у фебруару, данас се први пут појавила у јутарњем програму телевизије Пинк који води са Предрагом Сарапом "Ново јутро", а њен дефинитиван повратак послу предвиђен је у јулу. Деа је прво у улози госта-водитеља разговарала са колегом, а онда му се придружила у вођењу емисије, те су заједно угостили председника Србије Александра Вучића.

ПРОЧИТАЈТЕ И: Деа Ђурђевић се враћа на мале екране, али под овим условима

Сарапа је колегиници пожелео добродошлицу, не скривајући сузе радоснице, а водитељка је објаснила колико јој значи телевизија Пинк.

- Ово је мој други дом, заправо први дом, колико сам времена провела овде - казала је Деа и додала да је велика ствар да рачунају на њу.

Предраг је рекао да му је у неким моментима без храбре колегинице било тешко и тужно, понекад и неиздрживо, а Ђурђевићева му је одговорила да све може са осмехом да се изгура, и подсетила да је имала озбиљне и тешке операције, од ампутиране руке, до парализоване ноге, повреде карлице, срца.

- Све се то изгура са осмехом, уз вас, уз породицу, телевизију, пријатеље који су ми давали снаге - отворено је говорила Деа. - Хвала вам много што сте слали савете, поруке, и даље их читам. Схватиш да није све новац, положај. Све оно што имаш су пријатељства и јаке емотивне везе.

Ђурђевићева је са Сарапом дочекала председника Вучића, који је одмах по уласку у студио пољубио водитељку.

- Рекла сам свима да сте без камера, онако пријатељски, први дошли да ме посетите, и то ми је много значило. Желим да вам се захвалим јавно - рекла је Деа председнику Вучићу.