ПОСЛЕ комплетирања учесника на главној и баштенској бини, познато је ко ће забављати публику и на експлозив ди-џеј стејџу "Арсенал феста", који ће бити одржан од 19. до 22. јуна у Крагујевцу. Један од најперспективнијих европских мелодик техно продуцената и ди-џејева Бог (на слици) наступиће 21. јуна, док ће дан раније све бити у знаку "минимал" звука уз двојац из Румуније, Кларкента и Михаија Пола.


Прочитајте још: Рундек и Цукић у Крагујевцу


Понуду ће, последње вечери, обогатити и најбољи ди-џејеви региона, као и они локални, из Крагујевца, који ће обележити прво вече, 19. јуна. Комплетна сатница наступа на овој бини може се видети на "ивенту" на "Фејсбуку".


Бог први пут долази у Србију. Постао је светски познат захваљујући наступу у Паризу, где му је и пребивалиште, за чувени "Серкл" пројекат, што је на "Јутјубу" испратило више од 265.000 људи. Сваког викенда широм света ниже успешне наступе, а уз препознатљиве ди-џеј сетове, публику осваја и сопственом продукцијом, па му се траке редовно појављују на плеј-листама реномираних колега.