Бонд попут парног ваљка, обара све рекорде (ВИДЕО)

Танјуг

02. 11. 2015. у 18:08

Бонд попут парног ваљка, обара све рекорде (ВИДЕО)

Фото: youtube.com

Најновији, 24. наставак авантура Џејмса Бонда, "Спектра", наставља да обора рекорде у готово свим земљама у којима је почео да се приказује
ЛОНДОН - Најновији, 24. наставак авантура Џејмса Бонда, "Спектра", наставља да обора рекорде у готово свим земљама у којима је почео да се приказује. У Великој Британији, где је имао премијеру 26. октобра, у првој недељи је зарадио више од 58 милиона евра, тиме је са првог места свргнуо филм "Хари Потер и затвореник из Аскабана" из 2004. који је у првих седам дана инкасирао 34 милиона евра.

У Холандији, "Спектра" је зарадила 3,3 милиона евра, у Финској 2,35 милиона евра, у Норвешкој 2,7 милиона евра, у Данској 3,65 милиона евра, а у Шведској 2,7 милиона евра.

"Веома смо захвални свим фановима Џејмса Бонда", изјавили су продуценти Мајкл Вилсон и Барбара Броколи.

Претходни наставак популарне франшизе, "Skyfall", забележио је највећу зараду од свих филмова о агенту 007 - 1,1 милијарду долара.

Како преноси Би-Би-Си, критика је пуна хвале за "Спектру" као и за глуму Данијела Крејга коме је ово четврти филм у улози Џејмса Бонда.

"За нас у МГМ је изузетно узбудљиво видети да Џејмс Бонд и даље побуђује знатижељу фанова", рекао је председник студија МГМ, Гери Барбер.

Очекује се да ће "Спектра" освојити на јуриш и америчко тржиште где ће почети да се приказује од 6. новембра.

Готово је сигурно да ће се одмах наћи на првом месту бокс офиса, нарочито после слабашних резултата које су забележили филмови који су почели да се приказују протеклог викенда, а од којих су најгоре прошли "Our Brand is crisis" са Сандром Булок и "Burnt" са Бредлијем Купером са зарадом од 3,3 милиона долара, односно 5,1 милион долара.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације