Србија јача за Јововића и Лубурића у Португалу

Бета

понедељак, 10. 06. 2019. у 15:26

Србија јача за Јововића и Лубурића у Португалу

Дражен Лубурић

Селектор одбојкашке репрезентације Србије Никола Грбић направио је данас три измене у екипи пред трећи викенд Лиге нација

Селектор одбојкашке репрезентације Србије Никола Грбић направио је данас три измене у екипи пред трећи викенд Лиге нација.

Одбојкаши Србије ће се, након другог викенда Лиге нација играног у Канади, преселити у Португал где их од 14. до 16. јуна очекују мечеви против домаћина, Бразила и Кине.

У саставу Србије биће три измене у односу на турнир у Отави. Уместо Андрије Вилимановића, Данила Павловића и Немање Машуловића у Гондомару ће играти Никола Јововић, Дражен Лубурић и Миран Кујунџић.

"Повећали смо бодовни скор, али мислим да су игра, пожртвовање и енергија коју су момци показали нешто што је много важније", рекао је Грбић.

"Почињемо са променом играча коју смо планирали од самог старта тако да ће доћи Јововић и Лубурић, вратиће се Кујунџић, а у Србију ће се вратити Машуловић, Павловић и Вилимановић... Ово је први од наредна три викенда на којима ћемо полако да прикључујемо искусније играче. Почињемо са Јововићем и Лубурићем, па долазе Ковачевић и Лисинац и на крају Ивовић и Петрић", најавио је Грбић.

Србија после два викенда има две победе и четири пораза и тренутно је на десетом месту на табели.

У Португалу ће играти:

Техничари: Никола Јововић и Вук Тодоровић

Коректори: Дражен Лубурић, Душан Петковић и Божидар Вучићевић

Либера: Невен Мајсторовић и Никола Пековић

Блокери: Петар Крсмановић, Александар Околић и Стеван Симић

Примачи: Лазар Ћировић, Милан Катић, Миран Кујунџић и Давид Мехић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације