ТЕРЗИЋ КРИТИКУЈЕ: Губили смо се, концентрација није постојала

Бета

10. 10. 2018. у 17:12

ТЕРЗИЋ КРИТИКУЈЕ: Губили смо се, концентрација није постојала
Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић рекао је да није задовољан игром своје екипе против Јапана и истакао да данашњи пораз на Светском првенству нема никакве везе са одсуством Тијане Бошковић

Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић рекао је да није задовољан игром своје екипе против Јапана и истакао да данашњи пораз на Светском првенству нема никакве везе са одсуством Тијане Бошковић.

"Нисмо одрадили паметно неке ствари које смо договорили пре утакмице. Мало смо се губили током утакмице, поготово кад је резултат био егал, кад је Јапан водио... Видело се да концентрација практично не постоји, да не радимо оно што смо се договорили, да губимо много лаких поена и да нисмо стрпљиви", рекао је Терзић, преноси Одбојкашки савез Србије.

Женска одбојкашка репрезентација Србије претрпела је први пораз на Светском првенству у Јапану, пошто је данас изгубила од домаћина шампионата са 1:3, у трећем колу Е групе.

Прочитајте још: Преминуо Лазар Гроздановић

"Не можемо да будемо задовољни. Могли смо да изгубимо ову утакмицу опет са 3:1 и да будемо задовољни игром... Међутим, оваквом игром не можемо да будемо задовољни сигурно", рекао је Терзић.

Он је навео да је Тијана Бошковић још јуче осетила бол у трбушном мишићу и да због тога није данас играла.

"Данас је пре утакмице одрадила загревање, на смечу је опет почело да је боли, нисмо хтели да ризикујемо ништа", рекао је Терзић.

"Овај пораз апсолутно никакве везе нема са одсуством Тијане Бошковић. Ми смо ову утакмицу морали да победимо и без ње из простог разлога што смо јача екипа и да смо играли неку своју препознатљиву игру сигурно да би се утакмица завршила онако како се завршио и први сет", додао је Терзић.

Прочитајте још: ПРВИ ПОРАЗ ОДБОЈКАШИЦА НА СП: Јапан јачи од Србије

Одбојкашице Србије ће сутра, у последњем четвртом колу Групе Е играти против Холандије од 9.10.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)