Стојковић: Ђенова није мој најтежи тренутак у животу, рођен сам у гету тако да се нисам бојао

М. Блажић

05. 02. 2020. у 14:43

Да ли сматрам да је проблем превазиђен? Не. Никад. Наставља се. Сваког дана се нешто деси – рекао је чувар мреже црно-белих

Стојковић: Ђенова није мој најтежи тренутак у животу, рођен сам у гету тако да се нисам бојао

Владимир Стојковић

КАПИТЕН Партизана Владимир Стојковић се у интервјуу за руски "Спорт 24" подсетио најтежег периода у каријери када је у лето 2010. стигао у Партизан на позајмицу из Спортинга.


- Време после повратка из Ђенове је било најтеже, али не зато што сам се плашио. Добио сам најбољу могућу прилику да разбистрим мозак и да се посветим само фудбалу. Питате ме да ли је то најтежи тренутак у животу? Не! Рођен сам у гету, тако да се нисам бојао. Осим тога, најгори тренуци у животу били су губитак родитеља. Најпре ми је преминуо отац, па мајка, а све су пратили масовни напади навијача на мене. Два месеца сам спавао у хотелу - присетио се Стојковић.Ни данас, готово десет година касније, цела прича није у потпуности архивирана.


- Да ли сматрам да је проблем превазиђен? Не. Никад. Наставља се. Сваког дана се нешто деси. Ако не данас, онда сутра, увек ће вас неко срести на улици, добацити... Нормално је, навикао сам. То је мој пут. Но, сваки нови дан ме чини јачим.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

неимени

06.02.2020. 10:06

@ivan - У гету свог малог мозга, а где друго.