Његова снага је у томе што не бежи од изазова. У себи има ДНК-а победника” - тако је најављен српски стратег Синиша Михајловић. Пре него што му је Кокеза уручио признање за најбољег тренера у Србији сви су устали да га поздраве овацијама и аплаузима.


- Обећао сам да нећу да плачем, али хвала вам од срца. Хтео бих све да вас поздравим и да изразим велику захвалност за ово признање. Бити изабран од својих људи, од Срба, за најбољег тренера у Србији, за мене ништа нема већу важност од тога. За мене је ово највеће признање које сам могао да добијем у каријери - рекао је Михајловић приликом доделе признања у Народном позоришту.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Михајловић први пут у Београду, са Станковићем на прослави ФСС (ФОТО/ВИДЕО)


Наставио је у истом даху.


- Честитам ФСС на 100 година постојања. Уз то хоћу да се захвалим свим оним људима који су ми показали љубав у моментима када сам био у болници. Од спортских радника, саиграча, пријатеља, јавних личности, политичара. Да не набрајам све. Дали сте ми велику снагу. Без вас би било много теже да пребродим ово што сам пребродио. За мене је то велика ствар коју нећу моћи да заборавим. Знате да живим 30 година у Италији, али сам увек био и увек ћу остати Србин. Надам се да вас никада нисам разочарао. Увек сам представљао Србију на најбољи начин са својим добрим и лошим странама.Фото: Н. Параушић
Честитао је Станковићу.


Иако нема никакве везе са тим, али бих честитао мом брату и куму Дејану Станковићу што је постао тренер Звезде. То је велика ствар. Бићу увек ту за тебе, знаш колико те волим. Не знам да ли сам још нешто заборавио овде пред много пријатеља.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ФОТО: Јубилеј ФСС пун познатих - Чеферин, Видић, Милошевић, Милутиновић, Џајић...


На крају је пожелео свима срећне предстојеће празнике.


- Надам се да ћемо успети да се квалификујемо за СП. Поред играча као што је Душан Тадић и многих других имамо велике шансе. Нисам спремио никакав говор. Причам из главе. Желим да честитам свима предстојеће празнике, да их проведете лепо. Још једном, хвала на признању. За мене велика част да после места селектора Србије добијем и ово. Поред освајања Купа шампиона са Звездом. Хвала свима од срца.