Роналдо и Џордан - историја (ФОТО)

В. Н.

понедељак, 24. 06. 2019. у 18:53

Роналдо и Џордан - историја (ФОТО)

ЛЕГЕНДЕ Роналдо и Џордан Фото: Инстаграм Роналда

Кристијано са девојком Георгином и синовима одмарао се на својој јахти у Грчкој, али је једну од животних жеља остварио овог лета на пословном путу у Француској
КРИСТИЈАНО Роналдо са девојком Георгином и са синовима одмарао се на својој јахти у Грчкој, али је једну од животних жеља остварио овог лета на пословном путу у Француској - сликао се са Мајклом Џорданом.

"Направили смо историју", написао је Португалац испод слике са једном од највећих НБА звезда у историји, уз признање да му се остварила велика жеља да упозна Американца. Џордан је са супругом на Француској ривијери боравио пословно промовишући своју линију "Џордан ер", док је Роналдо имао сличан посао у кампањи "Најкија". Посао је коначно спојио две звезде.

Роналдо је иначе уживао у одмору на својој луксузној јахти "Аскари Лукс", од 36 метара са пет чланова посаде, која је уникатна и изграђена 2003. године. Као "Бригита" била је издавана за 105.000 евра за седам дана док је није купио Португалац!

Занимљиво, и нови тренер Јувентуса Маурисио Сари уживао је једно поподне на "Аскарију", јер је дошао на разговор са Кристијаном поводом нове сезоне, очекивања, планова, преносе шпански медији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације