ДАН пре поласка на прву фазу припрема на Златибор из Хумске су стизале различите информације о статусу норвешког интернационалца Мусе Нџаја.

Најпре је зимска аквизиција Партизана била прецртана са списка путника, затим се појавила вест да ће се ипак наћи у аутобусу, што се данас у преподневним часовима није догодило.

Нџај је остао у Београду, да ради са осталим "прекобројним фудбалерима" и прилично је јасно да је његова мисија у црно-белом дресу, која је садржала само неколико неприметних епизодних улога, завршена.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: МИЛОШЕВИЋ СКРАТИО ИГРАЧКИ КАДАР: Прецртани Николић и Закарић!

Остаје сада да се види који ће модел што безболнијег растанка са момком рођеним у Гамбији црно-бели применити, имајући у виду да Нџају уговорна обавеза истиче 31. јануара 2022. Најреалнија варијанта је позајмица, а према неким наговештајима, у оптицају су углавном српски клубови како би клупска струка држала на оку офанзивног везисту у случају да "проради".

Нџај се тако после свих збуњујућих информација које су стизале последњих дана придружио "прецртаним класићима" из зимског прелазног рока (Георгијевић и Босић), а идентичан статус до даљег ће имати и Мирослав Вулићевић, Марк Валијенте, Немања Г. Милетић, Слободан Урошевић, Немања Николић и Горан Закарић.