Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је данас да не размишља о пет бодова предности у односу на Партизан и да је фокус на дербију против Војводине.


"Верујте, гледамо наша посла, да радимо и исправљамо грешке. Дуго је првенство и у овом тренутку се не радујемо много предности. Мени је важно да имамо висок ниво игре, да будемо бољи. Сад играмо дерби са екипом која прави добре резултате поред унутрашњих проблема и које се неодражавају на терену и даћемо све од себе да победим", рекао је Милојевић на конференцији за медије.

Прочитајте још: ГОЛ ПОД КАТАНЦЕМ: Звезда на 12 од 18 мечева сачувала мрежу

Звездин тренер је истакао да је задовољан што је Ричмонд Боаћи против Борца из Чачка прекинуо голгетерски пост, али да њему као тренеру више значи асистенција Немањи Милићу због тимског учинка.

Такође, Милојевић је прокоментарисао и чињеницу да је Звездина одбрана примила само један гол у првенству.

"То је продукт рада од почетка. Кад се упоређујемо са претходним генерацијама много тога су нам они оставили. У овом тренутку смо фокусирани, не радимо ми да бисмо обарали рекорде. Мени је битна дисциплина, фудбал је игра у оба правца и да играмо савремено као у Европи. Не можемо више да гледамо ми смо нападачи и данас сви играју одбрану", закључио је Милојевић.

Утакмица између Црвене звезде и Војводине игра се сутра од 17 сати на стадиону Рајко Митић.