ПРОТЕСТ У ПУЛИ ЗБОГ ГРУПНОГ СИЛОВАЊА ДЕВОЈЧИЦЕ: Полиција хтеда да ухапси младиће због мајици ХДЗ лопови (ВИДЕО)

Тањуг

19. 10. 2019. у 17:48

ПРОТЕСТ У ПУЛИ ЗБОГ ГРУПНОГ СИЛОВАЊА ДЕВОЈЧИЦЕ: Полиција хтеда да ухапси младиће због мајици ХДЗ лопови (ВИДЕО)

YouTube

Полиција је у Пули на протесту "Правда", организованом због случаја групног силовања девојчице у Задру, покушала да ухапси двојицу мушкараца
Полиција је у Пули на протесту "Правда", организованом због случаја групног силовања девојчице у Задру, покушала да ухапси двојицу мушкараца који су носили мајице с натписом "ХДЗ лопови. Лопине!", јавља портал Регионал Еxпреш.

Глас Истре је објавио снимак разговара двојице мушкараца с полицијом која је, како се види на снимку, записивала њихове податке. На снимку један од мушкараца полицији говори да му није јасно зашто их записују, јер нису ништа урадили.

Полицајце су, у знак подршке младићима, потом окружили бројни Пуљани, изражавајући своје незадовољство репресивним мерама система, преноси Индеx.хр.

Полицајци су желели да двојицу младића приведу у станицу због, како су рекли, "утврђивања идентитета", јер један од њих није имао личну карту.

Потом је полицијска службеница пред окупљеним грађанима и новинарима казала да неће бити потребе за одвођењем младића у станицу уколико скину спорне мајице.

Напослетку младићи мајице нису скинули, а полицајци су одустали од привођења.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације