ПОЗЛИЛО МУ И ОНЕСВЕСТИО СЕ: Боки 13 са саслушања на носилима хитно пребачен у болницу (ВИДЕО)

Бета

08. 10. 2019. у 16:06

ПОЗЛИЛО МУ И ОНЕСВЕСТИО СЕ: Боки 13 са саслушања на носилима хитно пребачен у болницу (ВИДЕО)
Првоосумњиченом у случају "Рекет" Бојану Јовановском позлило је у Тужилаштву за организовани криминал, где је доведен на испитивање
СКОПЉЕ - Првоосумњиченом у случају "Рекет" Бојану Јовановском - Бокију 13 позлило је данас у Тужилаштву за организовани криминал, где је доведен на испитивање, па је хитно пребачен у болницу. Бранилац Јовановског, скопски адвокат Сашко Дукоски је локалним медијима рекао да је његов клијент хитно хоспитализован у болници.

Пола сата након што је из истражног затвора "Скопље" доведен у Тужилаштво да да изјаву као првоосумњичени у случају "Рекет", Јовановски је изнесен на носилима и у пратњи полиције пребачен у болницу.

Према Речима Дукоског, Јовановски је у тоалету Тужилаштва почео да повраћа, позлило му је и онествстио се, додајући да је то "била непријатна сцена".

"Није случајно до сада био најмање 20 пута у болници. Он није дао изјаву. Повраћао је у тоалету и потом колабирао. Много лоша и ружна сцена", рекао је бранилац Бокија 13, Сашко Дукоски.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Боки 13 тражи да му укину притвор због лошег здравља

Апелациони суд у Скопљу је 4. октобра одбацио захтев Јовановског да буде пуштен из затворског притивора, у којем је од 15. јула, зато што је истрага завршена и јер му је лоше здравствено стање.

Јовановског, Зорана Милевског и разрешену специјалну тужитељку Катицу Јаневу, Тужилаштво за организовани криминал Северне Македоније сумњичи да су узели 1,5 милиона евра од једног од најбогатијих Македонаца Јордана Камчева да би добио бољи третман у истрази афере "Империја" Специјаног тужилаштва.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)