Бил Гејтс, вакцинација и чиповање у знаку 666

ЛЕОНИД САВИН / Печат

19. 05. 2020. у 09:21

Бил Гејтс, вакцинација и чиповање у знаку 666
Преносимо текст угледног руског политиколога Леонида Савина o чудним коинциденцијама везаним за вакцину против вируса корона – објављен на интернет-порталу „Геополитика“

Постоји мноштво теорија завере: неки верују у постојање рептила који чине политичку елиту у Сједињеним Државама, други су уверени да компанија „Кока-Кола“ користи крв хришћанских беба да би правила своје напитке. Постоје очевици „хемтрејлова“ и заговорници ношења капе од алуминијумске фолије у време гледања телевизије, како би се сачували од разорних таласа који перу мозак. Скептичан сам према томе. Премда се често пророчанства из Светог писма тумаче као коментари поводом неког технолошког открића или догађаја. Али постоје и стварне чињенице које је бесмислено оповргавати, с обзиром на то да су документоване. У такве спадају постојање Билдерберг групе, програми ЦИА, типа „МК ултра“ или Сорошево финансирање сумњивих политичких активности у низу земаља.

ЧУДНОВАТИ ПАТЕНТ Случај који ћемо описати односи се на званично документовану чињеницу, иако је у њој очигледна и Библијска напомена. То је патент кодиран под бр. WO/2020/060606, регистрован 26. марта 2020. године. Захтев за регистрацију патента поднела је још 20. јуна 2019. године компанија „Мајкрософт“, на чијем челу се налази Бил Гејтс, а 22. априла 2020. патент стиче међународни статус. Назива се „Систем криптовалуте, који користи податке о телесној активности“.

Какав је то изум који су одлучили да патентирају представници компаније „Мајкрософт“? На сајту, у резимеу патента пише: „Активност људског тела повезаног са задатком који се пружа кориснику може се користити у процесу рударења криптовалутног система. Сервер може да зада задатак уређају корисника који је комуникативно повезан са сервером. Сензор који је комуникативно повезан или који је смештен у корисников уређај, може да мери телесну активност корисника. Подаци о телесној активности могу бити генерисани на основу телесне активности корисника. Систем криптовалуте, комуникативно повезан са корисниковим уређајем, може да провери да ли подаци телесне активности одговарају условима прописаним системом криптовалуте (једном или више) и да обезбеде криптовалуту кориснику чији су подаци телесне активности проверени.“

Другим речима, у тело ће се уграђивати чип, који има улогу контролног органа и прати усклађеност карактеристика свакодневне активности неке криптовалуте. Ако се услови испуне, човек добија одређене бонусе, које може потрошити на нешто.
У детаљном опису „изума“ наводи се 28 концепција како се дати уређај може користити.

Поред тога, представљен је списак држава за које је и предвиђен дати уређај. То су, фактички, све државе-чланице УН, при томе су посебно назначене регионалне структуре – Европски патентни биро, Евроазијска патентна организација и две афричке организације за заштиту интелектуалне својине.

ПОД ЖИГОМ ЗВЕРИ Иако чиповање тела није нешто ново – на пример, у Сједињеним Државама одавно постоји Масонски програм идентификације деце и омладине, а људи, који себе називају киборзима, уграђују различите импланте – занимљива је чињеница да у овом процесу учествује компанија „Мајкрософт“.

И због чега су патенту дали код 060606? Да ли је у питању случајно подударање или свесни одабир знака, који апостол Јован у Апокалипси назива жигом звери?
Име Била Гејтса се сада стално помиње у контексту његових интересовања за фармацеутске компаније, вакцинације и финансирање СЗО. Мада се глобалистички масовни медији труде да истакну Била Гејтса као великог филантропа и да га свим силама заштите од напада и критика, тешко да им успева да сакрију целу паукову мрежу веза.

Постоји још један пројекат који се односи на компанију Била Гејтса. То је пројекат дигиталног идентитета, Алијанса ИД2020. На главној страници сајта пише да се пројекат бави питањима дигиталног права од 2016. године, а 2018. Алијанса је радила заједно са Високим комесаријатом УН за избеглице. У Алијансу, поред фирме „Мајкрософт“, улазе и Рокфелер фондација, дизајнерски студио IDEO.org (канцеларије су смештене у Сан Франциску и Њујорку), фирма за консалтинг „Аксенчур“ и ГАВИ – Алијанса за вакцинацију, фирма која се бави активном промоцијом и дистрибуцијом различитих вакцина по целом свету. Секретаријат Алијансе се налази у Њујорку.

Занимљиво je да ГАВИ обухвата углавном афричке и азијске земље. У Европи је организација активна само у Албанији, Хрватској, Молдавији и Украјини, а на Кавказу у Грузији, Јерменији и Азербејџану. Истовремено, ГАВИ је повезан са Фондацијом Била и Мелинде Гејтс, Светском банком, Светском здравственом организацијом и Уницефом. Сви су означени као партнери-оснивачи!

ГАВИ се од фебруара 2020. године бави и питањима вирусне инфекције корона. Организацију предводи доктор Сет Беркли. Мада се центар ГАВИ налази у Женеви, Беркли је родом из Њујорка, епидемиолог је по образовању и научни сарадник Савета за спољне послове. Крајем осамдесетих осам година је радио за Рокфелер фондацију. Поред тога, он је и у одбору фондације „Акумен“ са седиштем у Њујорку.

Дакле, утврђена је још једна повезујућа нит. Богословска тумачења кода патента можемо оставити богословским стручњацима. Али чињеница је да постоји дубока узајамна повезаност структура, као што су Рокфелер фондација, „Мајкрософт“, фармацеутски лоби и Светска банка, да не спомињемо услуге постојећих секундарних структура. Они се труде да играју улогу наднационалне владе, непрестано истичући то да се националне државе у садашњем тренутку не могу изборити са епидемијама, болестима, проблемом глади итд. Али како је показало искуство Кине – могу. Само, на Западу то не могу и не желе да схвате, умногоме и због тога што не желе да деле власт. А глобалистички медији ће наставити своје информационе кампање у којима ће кривци бити било где, само не на Западу. Очигледно је да су управо сада, када су почели да се појављују додатни подаци о вирусу корона, активирали лажне вести о улози Кине у епидемији и манипулацији статистиком.

(Печат)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (16)

Енверољуб

19.05.2020. 11:32

@Srboljub - @ 1238: Ма, тај дежурни latinicar је "Srboljub" таман колико је и мени право име Енверољуб!

Jupitera mi

19.05.2020. 09:40

Moze da bude ali ne mora da znaci. Biće da nismo pametniji znajuci tajne šifre i mutne radnje nn lica iz senke sa debelim kontom i privatnim ostrvima u toplim morima i okeanima. Šuška se šuška ali dokaza za preduzimanje mera da se zaustave nn neidentifikovana lica i NLO objekti nema. Svaki pokušaj savesnih uzbunjivaca je kao u filmu u kome nema leševa pa nema ni ubistva. Mrtva usta ne govore, živi bi da to ostanu, nadajuci se da njih nece da potrefi korona ili sta se vec iza nje i o njoj krije.

Наравно,

19.05.2020. 11:50

@Jupitera mi - Овакве информације се не износе да би појединац нешто урадио, већ да се јавности објасне и оправдају будуће акције или ставови, изнети кроз институције.

Prestao sam da čitam vrlo rano

19.05.2020. 10:15

Čim je pomenuo sveto pismo, to je to, prestao sam da čitam. Gdje religija počinje, nauka i logika staju. U religiji nije dozvoljeno pitati zašto i kako, samo vjeruj bez pitanja. Ko može, samo naprijed, za mene dogmatska učenja nisu interesantna.

Ха! Ха! Ха!

19.05.2020. 11:17

@Prestao sam da čitam vrlo rano - @ "Prestao sam da čitam vrlo rano" - Право је чудо да уопште знаш да читаш...

Trece oko

19.05.2020. 12:18

@Prestao sam da čitam vrlo rano - Ovo ko iz treceg oka ili kako ga ja zovem šestog dupeta da su izvulki :D

evrotalibani

19.05.2020. 19:47

@Prestao sam da čitam vrlo rano - Nisu ti interesantna dogmatska ucenja. Osim dogme da je Gejts najbogatiji zato jer je filantrop. U toj dogmi nisu dopustena pitanja kako i zasto, samo veruj bez pitanja da je Gejts bogat jer daje drugima, pa zato treba da mu damo da nas sve zigose i nadgleda 24 sata dnevno. Obicno je to tako, oni koji su nesebicni pa daju drugima postanu milijarderi, a sebicni nemaju nista.

Ja Pajao

19.05.2020. 10:44

pa ovo je najbolje ikad receno za Gejtsa, da je filantrop...pa koji to filantrop poseduje milijarde i jedan je od najbogatijih ljudi na svetu...pa da je neki dobrica on bi sve to podelio siromasnima...setite se ko je bio Tesla i kako je umro...svo svoje znanje poklonio je covecanstvu i umro je kao siromah... uporedite ova dva tipa pa onda razmislite ko je dobrocinitelj a ko pohlepni pljackas i onda definisite za sebe Filantropiju...

Most

19.05.2020. 11:11

Kasnite sa prenošenjem. Tekst je dostupan javnosti od aprila. Mogli biste da ukažete na prevodioce! Sramota za nepoštovanje profesije!

Conte

19.05.2020. 12:25

u tekstu nigde ne pise da se u ljude ugradjuje famozni "cip", vec se ocitavanje aktivnosti vrsi preko uredjaja koji zadatak dobijaju od servera. Pod "uredjajem" se podrazumevaju pametni casovnici ili neki drugi uredjaji koji ocitavaju puls i ostale parametre covekove fizicke aktivnosti. A da Gejts ima sumnjive veze sa ne bas humanisticki orijentisanim pojedincima i udruzenjima, to stoji. Bio je i istaknuti clan Bildeberg grupe.

Оља

19.05.2020. 12:47

Видим овде сви престају са читањем јер се спомиње религија а религија ,,не сумња, не размишља, слепо верује"! Па, господо, где вам је тај критички, сумњалачки дух када је у питању наука, посебно ова медицинска!? Како је један човек ,који са медицином има везе колико и ја, тако што је прошао крај неког факултета медицине и.имао прехладу некада, постао врхунски експерт за медицинска питања? Ту сте слепи верници, али једне друге религије!!!

e

19.05.2020. 12:51

sve vam pise u knjigama starostavnim. zove se otkrovenje jovanovo a prepis je iz mnogo starijih knjiga, sve pise kao upozorenje najmanje dve hiljade godina, i to vam nije dosta da nesto preduzmete ? pa onda i ne treba da postojite

quadratnakub

20.05.2020. 03:33

Митоманија и дезинформације на наш српски начин у сврху заглупљивања народа и држања под контролом његове душе и ума. Повратак у будућност 90тих, Милошевићевских, са унапред познатим последицама.