Купили плац од покојника, укњижили га на своје име: Ухапшен С.Б. и кума убијене певачице Јелене Марјановић

Танјуг

05. 12. 2019. у 16:03

Купили плац од покојника, укњижили га на своје име: Ухапшен С.Б. и кума убијене певачице Јелене Марјановић

Фото Depositphotos

Београдска полиција ухапсила је С. Б. (72) и и Веру Вукомановић (62), куму убијене Јелене Марјановић, због постојања основа сумње да су извршили више кривичних дела
Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду ухапсили су С. Б. (72) и Веру Вукомановић (62), куму убијене Јелене Марјановић, због постојања основа сумње да су извршили кривична дела превара, фалсификовање исправе и навођење на оверавање неистинитог садржаја.

Како се сумња, они су, за сада на неутврђен начин, прибавили фалсификовани купопродајни уговор, којим је С. Б. наводно купио плац у Београду од једне преминуле особе.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Poslednja pričala sa pevačicom pre nego što je ubijena, bila dubler Zoranove majke, optuživana za krađu struje: Ko je kuma Jelene Marjanović?

С. Б. се сумњичи да је затим уговор предао у Републички геодетски завод, Катастар непокретности Звездара, где се укњижио као власник тог плаца, саопстио је МУП Србије.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Uhapšeni prevaranti - uknjižili stan preminule vlasnice

Осумњичена Вукомановић је службеницима Катастра непокретности Звездара приложила фалсификовану пуномоћ, наводно добијену од преминуле особе, и одрекла се права на жалбу, чиме је допринела да решење о укњижби С. Б. као власника плаца постане правоснажно.

С. Б. и Вери Вукомановић је одређено задржавње до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Првом основном јавном тужилаштву у Београду.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)