ТРАГЕДИЈА У ОКОЛИНИ КРУШЕВЦА: Супружници погинули на трактору

С.БАБОВИЋ

28. 07. 2019. у 23:30

ТРАГЕДИЈА У ОКОЛИНИ КРУШЕВЦА: Супружници погинули на трактору

Фото: С. Бабовић

Две особе погинуле су у несрећи која се догодила у селу Вратаре, недалеко од Крушевца
КРУШЕВАЦ - ДВЕ особе погинуле су у несрећи која се догодила у селу Вратаре, недалеко од Крушевца, сазнају “Новости”.

Како незванично сазнају “Новости”, настрадали су супружници Радица Г. и Драган Г,док је њихова ћерка стара 40 година, према првим информацијама, успела да скочи са трактора,који се у тренутку трагедије налазио на сеоском путу у овом крушевачком насељеном месту.

- Трагедија се догодила у селу Вратари, породица се враћала трактором са терена, на приколици су превозили сено - наводи незванично извор “Новости”.

Изненада је дошло до превртања из разлога који тек треба да се утврде. Зна се да су били на низбрдици и да су превозили сено.

Наводно је ћерка успела да се спаси тако што је скочила са трактора. Ипак, за сада све указује на то да је реч о задесној несрећи.

Полиција у Крушевцу се управо из овог разлога није оглашавала саопштењем. У току вечери урађена је обдукција тела настрадалих супружника Радице Г. и Драгана Г.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

realno

29.07.2019. 10:59

Uvesti zakon o starosti vozača traktora kao što je kod auta,češći zdravstveni pregledi i utvrđivanje vozačkih sposobnosti

Painebas

31.07.2019. 17:42

@realno - Treba uzeti u obzir da je vecini na selu poljoprivreda jedini izvor primanja. I da vecina ne radi zato sto voli poljoprivredu, vec da bi preziveli i zaradili za parce hleba. A to ne pita ni da li si zdrav ni koliko godina imas, moras da se boris...