Запалио се после свађе са женом

Д. НОВКОВИЋ

19. 11. 2018. у 13:20

Запалио се после свађе са женом

Возило Хитне помоћи болнице у Петровцу на Млави Фото Д. Новковић

У Клиници за опекотине у Београду преминуо Горан Миловановић (38), из Вошановца код Петровца на Млави. Покушао је да се убије 11. новембра, а тешким повредама је подлегао у суботу увече

ГОРАН Миловановић (38), из Вошановца код Петровца на Млави, преминуо је у суботу увече у Клиници за опекотине у Београду, након што се полио бензином и запалио. Према незваничним сазнањима до којих су "Новости" дошле, он се на овај корак одлучио после свађе с невенчаном супругом која је избила 11. новембра, у његовој породичној кући у Вошановцу.

- После расправе, Горан је изашао из куће и убрзо се вратио са канистером - каже извор "Новости" близак истрази. - Ушао је у собу и легао на кревет, а затим се полио бензином и запалио. Његова супруга почела је да вришти. То су чуле комшије и одмах дотрчале, а онда и назвале Хитну помоћ, чијим је возилом Горан пребачен у београдску Клинику за опекотине, пластичну и реконструктивну хирургију.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
УЖАС У ИВАЊИЦИ: Полио се бензином и запалио

Међутим, и поред напора лекара, Горан је преминуо, јер су тешке опекотине угрозиле виталне органе. Његова супруга је превезена у болницу у Петровцу на Млави, где су јој лекари указали помоћ због претрпљеног шока. Мештани Вошановца са којима смо причали кажу да су били изненађени вешћу о Горановом самоубиству.

- Чули смо у суботу сирену Хитне помоћи, а после смо сазнали да се Горан полио бензином и запалио. Заиста туга, да тако настрада због свађе са женом. Иначе, она му није венчана супруга. Њу је он довео из Лесковца, као и њено троје деце. Са бившом супругом има двоје деце, која су отишла са мајком - рекли су нам мештани.

Кажу да је Горан раније радио као ауто-лимар, али да се у последње време издржавао надничењем. У Полицијској управи Пожаревац потврдили су нам да је Горан Миловановић извршио самоубиство, али детаље тог случаја нису износили, јер кажу да се у овом случају не ради о кривичном делу, већ о личном чину настрадалог.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Још три особе оптужене за демолирање “Комитета”

ОТАЦ УМРО, МАЈКА СЕ ПРЕУДАЛА

ГОРАН у својој кући и у селу нема никог од породице. Отац му је умро, а мајка му се преудала. Поред његове куће налази се кућа његовог брата, али он не живи у Вошановцу, већ негде код Пожаревца - кажу мештани.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Deks

19.11.2018. 15:10

Uraditi obdukciju i forenzičko veštačenje i tek onda doneti konačnu odluku da li je to bilo zaista tako.