ИЗГУБИО ЖИВОТНУ БИТКУ: Крушевац жали Ненада Стефановића, двоје деце остало без оца

С. БАБОВИЋ

11. 10. 2018. у 11:43

У КЦ Ниш у среду је преминуо Ненад Стефановић(42), изузетан стручњак, пријатељ, спортиста, искрени верник... За покој душе му се молили монаси у Бошњану код Варварина

ИЗГУБИО ЖИВОТНУ БИТКУ: Крушевац жали Ненада Стефановића, двоје деце остало без оца

Фото: Приватна архива

КРУШЕВАЦ - До задњег часа Крушевљани су се надали да ће њихов суграђанин Ненад Стефановић(42) бити јачи од последица тешког повређивања у саобраћајној несрећи која се у уторак догодила на ауто-путу код Јагодине. На жалост, Крушевљанин је постао осма жртва из два стравична удеса.

Ужасна вест стигла је јутро након што је Стефановић због озбиљности стања пребачен из Опште болнице у Ћуприји, до Клиничког центра Ниш.

-Реч је о пацијенту који је примљен на Одељење интензивне неге у изузетном тешком стању, без свести, некомуникативан, са политраумама-саопштено је у КЦ Ниш, где су лекари и медицинско особље уложили надљудски напор како би спасили младог човека.

Чланови породице без душе су долетели још до ћупријске болнице када су чули када су чули за несрећу на ауто-путу, када су схватили како је прекинут Ненадов пут за Београд. Након неколико сати збрињавања у Ћуприји, донета је одлука о транспорту, са дубоком вером да ће нишки лекари извести више од чуда.

- На жалост, повреде су победиле и сви су у шоку што таквог човека више нема - испричали су нам познаници Ненада Стефановића. - Неша је био диван супруг, отац двоје дечице. Био је велики пријатељ, сјајан радник. Прави породичан човек. Веровао је у Бога, био је исправан у сваком смислу.

Покојни Ненад је дуго радио у “Филип Морису”, а иза њега је и активна спортска каријера. Волео је борилачке споротове, тренирао је кунг-фу, карате, а у својој свестраности, био је и заљубљених у падобранство. Колико је био изузетан и смеран човек, довољно говори и податак да се његово име после трагедије и на молбу верника- Крушевљана, спомињало у молитвама монаха у чувеном Манастира Светог Луке у Бошњану код Варварина, где је Стефановић често одлазио.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

Чикириз

11.10.2018. 14:39

Ако је верник онда је знао: " Наше живљење је на небесима" ( Фил.3,20).

Владимир

12.10.2018. 19:49

Покој души великом и добром човеку Неши.