УЖАС У УБУ: Пси човеку одгризли нос!

Б. П.

уторак, 19. 09. 2017. у 14:40

УЖАС У УБУ: Пси човеку одгризли нос!

Илустрација: П.Митић

Лазаревчанину С. С. (78), одгризен је већи део носа и задобио је бројне уједе по рукама и лицу, када су га у Улици норвешких интернираца у Убу напала два пса расе боксер
УБ – Лазаревчанину С. С. (78), одгризен је већи део носа и задобио је бројне уједе по рукама и лицу, када су га у Улици норвешких интернираца у Убу напала два пса расе боксер, испред капије дворишта њиховог власника П. Р.

Тешко повређени С. С. оперисан је и смештен је на Одељење интензивне неге Опште болнице у Ваљеву и његово стање је стабилно.

Прочитајте још:
IZUJEDALI GA PSI NA SMRT: Na suđenju komšinica rekla da ne poznaje optuženu

Због његовог здравственог стања, полиција јуче није могла да узме изјаву С. С., а незванично сазнајемо да је власник паса рекао да су се пси налазили у дворишту и да је капија била затворена. Истрага ће утврдити да ли се капија отворила, или је С. С. отворио.


Увиђај су обавили полиција и Основно јавно тужилаштво у Убу.


На збрињавању повреда на рукама и лицу С. С. ангажовани су хирурзи и ортопеди, пацијент није у животној опасности, а вероватно ће током лечења бити подвргнут и додатним хируршким интервенцијама, када је у питању реконструкција носа – каже Кристина Параментић, портпарол Опште болнице Ваљево.
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)