Инспекторима продали 1, 1 килограм хероина: Подигнута оптужница за акцију Југ 1

О. М.

05. 11. 2019. у 19:19

Инспекторима продали 1, 1 килограм хероина: Подигнута оптужница за акцију Југ 1
Емир Хаџипашић и Ибрахим Шефитагић се терете за трговину дрогом

ОКРУЖНО јавно тужилаштво у Приједору подигло је оптужницу против Емира Хаџипашића из Босанске Крупе и Ибрахима Шефитагића из Призрена којом се терете за трговину дрогом. Ухапшени су у акцији "Југ 1" након што су прикривеним истражитељима МУП РС у два наврата продали око 1,1 килограм хероина.

Прва примопредаја обављена је у околини Приједора када је Хаџипашић за 2.000 евра заинтересованом купцу продао 100 грама хероина. Претходно су се састали на бензинској пумпи у Козарцу. Након што је понудио дрогу, Хаџипашић се с купцем одвезао 500 метара према Бањалуци. Изашао је из возила и изнад точка извукао врећицу са 100 грама хероина и продао је купцу.

Прочитајте још - АКЦИЈА "ЈУГ 1": Ухапшени дилери, заплењен килограм хероина (ВИДЕО)

Друга примопредаја обављена је у Козарској Дубици 18. јула. Хаџипашић је тада позвао Шефитагића да на договорену локацију донесе килограм хероина, што је овај и учинио. Потом су се заједно састали у кафићу. Шефитагић је остао у кафићу, а Хаџипашић и купац су се одвезли до ауто-перионице на којој му је оптужени показао дрогу. Уследила је полицијска акција у којој је ухапшен, да би убрзо "пао" и Шефитагић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације