Вулин одговорио на провокације Харадинаја: Ако је изненада толико храбар нека пређе Јариње

Танјуг

15. 12. 2019. у 08:04

Вулин одговорио на провокације Харадинаја: Ако је изненада толико храбар нека пређе Јариње

Александар Вулин Фото: Министарство одбране

Министар одбране поручио Харадинају да ако је сигуран да је ОВК отерао Војску Југославије са Косова, то најпре каже Хашиму Тачију
Министар одбране Србије Александар Вулин поручио је одлазећем премијеру тзв. Косова Рамушу Харадинају да ако је сигуран да је ОВК отерао Војску Југославије са Косова, то најпре каже Хашиму Тачију који се за то захвалио НАТО-у, а онда нека и НАТО-у објасни да њихове бомбе нису падале по Србији 78 дана.

Прочитајте још: Харадинај не престаје са провокацијама: И Вучића и Милошевића са Косова отерали дечки из ОВК, ко буде покушао да сломи Албанце нека се сети историје

“Нама је свеједно, нека се слободно договоре између себе ко је одговоран за убијања цивила и војника на Косову 1998. и 1999. и нека нам кажу ко је преузео одговорност за злочине, време је да плате", изјавио је Вулин одговарајући Харадинају који је рекао да "Вучић и његове колеге Вулин и Дачић поричу Рачак, али не могу да порекну да су их дечки из ОВК отерали са Косова".

Вулин је поручио Харадинају и да ако толико “пати од изненадне храбрости”, нека слободно пређе административну линију код Јариња.

“Омогућићемо му да проведе године у објашњавању својих злодела истражним органима Србије", поручио је Вулин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Бснаћанин

15.12.2019. 19:45

@MORAVAC - Они ће отићи у српски призрен кад тад!

MORAVAC

15.12.2019. 21:35

@MORAVAC - Nije rec kad tad, nego ajde sad kad prozivas teroristu.... Ma svi cemo krenuti za Prizren jednog dana...