УДРУЖЕЊЕ ОСИГУРАВАЧА: Свет стиже у Србију

Д. И. К.

02. 11. 2018. у 11:28

УДРУЖЕЊЕ ОСИГУРАВАЧА: Свет стиже у Србију
Удружење осигуравача Србије (УОС) организоваће 2020. Међународну конференцију ауто-осигурања, скупштину Система зелене карте и годишњу Конференцију моторних директива ЕУ

УДРУЖЕЊЕ осигуравача Србије (УОС) организоваће 2020. Међународну конференцију ауто-осигурања, скупштину Система зелене карте и годишњу Конференцију моторних директива ЕУ. Како истичу у Удружењу, биће то највећи догађај из области осигурања у 2020. години у Европи. Одлука да УОС буде домаћин Конференције, која ће први пут бити одржана у новом формату, донета је једногласно на Скупштини Система зелене карте одржаној у Мадриду.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Јовановић: Постоји велики потенцијал за раст


Поред представника Националних бироа осигурања - бироа зелене карте из 48 земаља, Конференцији ће присуствовати и представници Гарантних фондова, Бироа за накнаду штете и информационих центара поменутих земаља.


- Организовање оваквог међународног скупа, који ће у том формату бити организован први пут у историји Система зелене карте дугој седам деценија, изузетна је част и привилегија за УОС - изјавио је генерални секретар УОС Душко Јовановић.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

toma

04.02.2019. 10:56

draga gospodo. mislim da medju vama ima pametnih ljudi,koji treba da preispitaju zastareli nacin registracije vozila,i da uvedu novine Koje ce jasno definisati postupak registracije,a to su.osigurahja treba da prekinu sa praksom da nosioc prava na osiguranje bude vlasnik ane Auto kao do sada. da se omoguci vlasniku da moze, da odjavi Auto i povracaj novca za neiskoristeno vreme.da se tehnicki pregled bavi svoim poslom a ne da prodaje polise uzmite naj idealniji nemacki model registracije pozdrav