Глумац Игор Первић који је 23. априла ујутру преминуо у 52. години, кратко је био ожењен глумицом и балерином Јеленом Тинском (65).

После развода нису остали ни у каквом контакту, а она је истакла да је тужно то што се догодило.

"Кад човек изгуби живот који је дар од Бога својом кривицом - онда је то тужно. Друго је кад се неко разболи, удари га ауто, али када ти свесно уништиш свој живот онда је то јако тужно", казала је Тинска за "Телеграф".

Прочитајте још - ПРЕМИНУО СРПСКИ ГЛУМАЦ: Игор Первић (52) пронађен мртав у свом стану

"Са Игором нисам у контакту од 2000. године, када смо се и растали. Поносим се својим љубавима, али бих ову хтела да заборавим", каже глумица.

Јелена је открила какав је био покојни глумац и да је због његове мајке Лидије Пилипенко, заправо, најтужнија.

"Игор Первић је био један талентован, прелеп, шармантан и духовит човек кога је дрога узела под своје. Знам да је сада најтеже његовој мајци, Лидији Пилипенко и због ње сам посебно тужна. Она је цео свој живот посветила тој борби да га ослободи прошлости и мислим да је ово најболнији удар за њу у животу. Онолико сам тужна што је он умро, колико бих била да је умро било ко на тај начин", рекла је Јелена.

Прочитајте још - БИО ЈЕ МИЉЕНИК ЖЕНА: Ово су велике љубави Игора Первића, једна се емотивном поруком опростила од глумца (ФОТО)


Тинска је пре две године изјавила да је Первић "највеће зло у њеном животу и да би га прескочила када би га видела на улици", а након његове смрти не би могла да понови исте речи.

"Та изјава од пре неколико година из медија, у другом контексту, не може да има везу са данашњим даном кад његова мама чупа косу јер јој је син умро. Не могу да стојим иза тога што је било у прошлости и да копам очи жени која је очајна", рекла је Тинска.

(Телеграф)