Мурал у Блоку 65 дугачак 100 метара

25. 06. 2019. у 17:24

Мурал у Блоку 65 дугачак 100 метара

Фото промо

Студенти Факултета примењених уметности недавно украсили Блок 65. Мурал „Срећа“ су израдили најталентованији студенти. Стручни жири изабрао три рада, а прво место освојио Урош Максимовић

У БЛОКУ 65 на Новом Београду, недавно је откривен мурал "Срећа", који су израдили најталентованији студенти Факултета примењених уметности.

Ова јединствена уметничка колекција 20 радова дугачка је 100 метара и поклон је културном животу Београда. Студенти су имали задатак да кроз уметнички израз представе своју визију и доживљај среће, како је и назван овај мурал.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Граде сервис за локомотиве у Земуну

Стручни жири је изабрао три рада. Прво место освојио је Урош Максимовић, рад Анђеле Јанковић нашао се на другом месту, а на трећем идеја Андреје Лепир.
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Gradjanin

27.06.2019. 07:34

Da li gradska i opštinske vlasti kažnjavaju tvorce murala koji su uradjeni bez ičije dozvole?. Drastičan primer je mural na Dorćolu sa likom mladića koji je uperio pištolj u pripadnike policije i u razmeni vatre je ubijen. Da li ovo društvo promoviše kriminalno i nasilničko ponašanje, budući da taj mural opstaje već više godina?