Ада мол спреман за купце (ВИДЕО)

Ј. Д.

24. 05. 2019. у 11:32

Ада мол спреман за купце (ВИДЕО)

Фото Н.Скендерија

Код Савског језера отворен нови шопинг-центар површине око 90.000 квадрата

ТРЖНИ центар "Ада мол", у близини Савског језера, после две године рада на изградњи, отворен је за посетиоце. У објекат, који је један од најатрактивнијих у престоници, компанија ГТЦ, власник новог тржног центра у престоници, инвестирала је око 100 милиона евра.

- Отварањем "Ада мола", Београд је добио још нових 1.000 радних места - истакао је градоначелник проф. др Зоран Радојичић. - Ова грађевина представља симбол политике која се у претходних шест година спроводи у престоници, а то је да се све развија по еколошким принципима, главни материјали који су коришћени за градњу су дрво и камен.

Прочитајте још - Отварају "Ада мол", а комшије без одштете

Оно што овај шопинг-простор издваја од осталих је изглед, односно таласасти облик уз степенасту спратност, са великим стакленим површинама и озелењеним спратним терасама које гледају на Савско језеро. Изградња "Ада мола" почела је у марту 2017., простире се на око 90.000 квадрата и има пет спратова комерцијалног простора.


Посетиоци ће на располагању имају три нивоа подземног паркинга са више од 1.000 места. Радње су смештене на прва три спрата, док се на осталим налазе ресторани, биоскопи и садржаји за предах и забаву. Главни улаз у објекат је из Радничке улице, док ће се у подземну гаражу улазити са бочне стране, из Паштровићеве.


Главни улаз у објекат је из Радничке улице,фото Н.Скендерија

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)