КЛУБ је био пун, моји музичари су изашли на подијум и била је сјајна атмосфера. Требало је да у поноћ изађем на сцену, а онда је одједном настао хаос. Нисмо уопште знали шта се догађа. Нико не зна ни колико је тачно људи упало у клуб са палицама. Потрчао сам ка музичарима да се уверим да су добро, а онда смо помогли неким цурама које су лежале на поду да устану. Људи су били преплашени, гледали смо да им пружимо помоћ, да их смиримо - овако, за “Новости”, говори певач Бојан Маровић, који још не може да се сабере после шока који га је задесио у ноћи између суботе и недеље када је у новоотворени престонички клуб “Комитет” у Бетон хали, упало петнаестак маскираних хулигана са палицама.

- Хвала богу, нико од нас није повређен. Разне приче сад колају колико је њих заиста упало у локал - 15 или 30...Музичар сам и ништа у животу не радим мимо музике. Ово је за мене био шок. Мислио сам да то више не постоји, да су овакве ствари иза нас, иако сам слушао овакве приче од колега које су старије од мене - додаје Маровић.

У ноћи између суботе на недељу, у клуб у Карађорђевој 2, који је отворен у петак увече, упало је 15 мушкараца обучених у црно са палицама и шипкама у рукама, пошто су пребили раднике обезбеђења на улазу. Улетели су у дупке пун локал и почели да уништавају инвентар, али и да ударају свакога ко им се нашао на путу. Како би избегли ударце, гости су се бацали на под, крили испод столова...

- Устани, полако! Јој боже! Где је Сара? Где је Сара? Ту је, ено је... Не брини. Све је добро. Добро је.

Инвентар у “Комитету” изломљен Фото В. Данилов

Ове речи изговарају преплашене гошће, пошто су избегле напад. На снимку који се нашао на друштвеним мрежама чују се гласови уплашених девојака, али и других гостију који су се за време напада нашли у овом локалу.

ПРОЧИТАЈТЕ И: ЗАСТРАШУЈУЋИ СНИМАК ИЗ БЕТОН ХАЛЕ: Ноћни провод се претворио у хорор, девојке вриште после тутњаве хулигана који су демолирали локал (Видео/Фото)

- Бацали су све са столова. Палицама су ударали оне који нису имали где да се склоне - прича један од гостију овог клуба. - Срче и крви је било на све стране. Све се одиграло изненада, муњевито. Трајало је два минута.

Видео-снимак јасно показује у колико опасној ситуацији је се нашло више од 150 особа које су биле у локалу. Успаничени, дезоријентисани и шокирани оним што се догодило устајали су полако с пода, гледали где су им пријатељи и да ли су повређени, тражили ствари...

У ужасном нападу било је и неколико повређених, а локал је у потпуности демолиран.

Из МУП-а наводе да истражују инцидент, као и да полиција ради на откривању свих доказа који би их упутили на починиоце, али и на мотив оваквог напада.


СУКОБ ЗБОГ ПАРКИНГ МЕСТА

ПРЕМА незавничим информацијама до којих су дошле “Новости”, сукобиле су се две групе радника различитих “обезбеђења”, наводно због паркинг места гостију.